Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-11-2013

Δηλώσεις Ανδρεόπουλου, Αγγελόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Οι προπονητές του Φοίνικα Σύρου και της Παναχαϊκής δήλωσαν μετά τη νίκη του Φοίνικα με 3-0.
Ο προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε:
 
«Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο με την καλή εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία και σήμερα, ιδιαίτερα στην αμυντική μας λειτουργία και με όπλο το μπλοκ φτάσαμε στη νίκη. Δεν αποτελεί δικαίωση για μένα η καλή εμφάνιση του Γιάνουσεκ. Εγώ είμαι ικανοποιημένος απ' όσα μου έχει δείξει τόσο ο Γιάνουσεκ όσο και όλα τα παιδιά στις προπονήσεις και σιγά-σιγά τους βγαίνουν και στα παιχνίδια. Τώρα ξεκινά για μας ένας Γολγοθάς με μακρινά ταξίδια και δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ελπίζω να είμαστε καλά και να ανταπεξέλθουμε σ' αυτό το δύσκολο πρόγραμμα».
 
Ο προπονητής της Παναχαϊκής Άρης Αγγελόπουλος δήωσε:
 
«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα με άλλο μπάτζετ και τελείως διαφορετικούς στόχους από τους δικούς μας. Εμείς ήρθαμε εδώ με σκοπό να παίξουμε καλά και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, είτε αυτόν ήταν ένα σετ είτε κάποιος βαθμός. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο σετ και πιέσαμε τον Φοίνικα, ωστόσο κάποια λάθη στο φινάλε μας κόστισαν την κατάκτησή του.Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Νίκη Αιγινίου που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για μας, καθώς πρόκειται για ομάδα με τους ίδιους στόχους».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject