Print this page
16-04-2014

Ραντεβού για 11 Αυγούστου έδωσαν στην ΑΕΚ

Rate this item
(0 votes)

Η αγωνιστική σεζόν τελείωσε για την ΑΕΚ η οποία κατέλαβε την 7η θέση στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ. Οι προπονήσεις σταμάτησαν και ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού, ενώ το ραντεβού για τη νέα σεζον δόθηκε στις 11 Αυγούστου οπότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία..

Τους αθλητές και τους προπονητές δεξιώθηκαν την Μ. Δευτέρα στα γραφεία της επιχείρησής τους, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος και Αλέξης Αλεξίου και τους ευχαρίστησαν για τη συνεργασία τους τη φετινή περίοδο, η οποία κρίνεται από όλους ως επιτυχημένη. Μιλώντας στους παίκτες ο κ. Κοτσάτος είπε: «Είμαι βέβαιος ότι του χρόνου θα γευτούμε ακόμη μεγαλύτερες χαρές».

Οι αθλητές μάζεψαν αυτές τις δυο ημέρες τα πράγματά τους ενώ για την Αργεντινή φεύγει αύριο και ο προπονητής Χόρχε Ελγκέτα, αφού πρώτα σε συνεργασία που είχε με τους κ.κ. Κοτσάτο, Αλεξίου και Μακρή συμφωνήθηκε το πλάνο πάνω στο οποίο θα χτιστεί η ομάδα τη νέα σεζόν. Στους παίκτες δόθηκε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, που θα ακολουθήσουν στις διακοπές τους κι ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας το οποίο θα αρχίσει στις 11 Αυγούστου.