Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-09-2014

Το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ και η αριθμοδότηση στις φανέλες

Rate this item
(0 votes)
Την ευκαιρία να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν θα έχει ο Χόρχε Ελγκέτα στο αυριανό (15.30) προπονητικό φιλικό με τον Παναθηναϊκό
που θα γίνει στο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.
Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει και τους 13 παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεση του -ο Κόνραντ Γκούζντα ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση στον ώμο- προκειμένου να δοκιμάσει στην πράξη όσα δούλευε στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.
Πρώτο ζητούμενο αυτή την εποχή για τον Ελγκέτα είναι να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια, καθώς έχει αρκετούς νέους παίκτες στο ρόστερ της. Από την πλευρά τους οι αθλητές, μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας-από τις οποίες οι δυο ιδιαίτερα κουραστικές στο Πήλιο- θα έχουν την ευκαιρία στο αυριανό ματς να «ξεμουδιάσουν» και να χαρούν το παιχνίδι, που τόσο τους έλειψε.
 
Οι αριθμοί στις φανέλες
Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2014-15:
1. Μαντέκας Γιάννης
2. Οικονόμου Ναπολέων
3. Ιλιτς Τσέντομιρ
4. Κατσανεβάκης Σταύρος
5. Παπαδημητρίου Θάνος
7. Μιχαλόπουλος Γιώργος
8. Radunovic Balsa
9. Payan Jorge
10. Burkovskyi Valentyn
11. Γεωργιάδης Γιάννης
12. Γκούζντα Κόνραντ
14. Krnić Inoslav
16. Ανδρεάδης Ανδρέας
17. Πέτρογλου Πέτρος
 
Κάρτες διαρκείας
Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2014-15. Η διάθεση γίνεται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Τυάννων 2 & Πίνδου, 2ος όροφος, Κτίριο Β)
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject