Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-09-2014

Αλέξης Αλεξίου: «Η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Δίπλα στην ομάδα βόλεϊ βρέθηκε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου ο οποίος είχε συνάντηση με τον Χόρχε Ελγκέτα και παρακολούθησε μεγάλο μέρος του φιλικού με τον Παναθηναϊκό που έγινε στο κλειστό της Γλυφάδας την Παρασκευή.
Ο κ. Αλεξίου έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στο τερέν αλλά και από όσα είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει κατά την επίσκεψη, που πραγματοποίησε στην προετοιμασία της ομάδας στο Πήλιο.
Αναφερόμενος στις εντυπώσεις του ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, δήλωσε: «Η δουλειά συνεχίζεται αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Μου άρεσε η εικόνα που είδα σήμερα. Ο Μάνος Μακρής στο οργανωτικό κομμάτι και ο Χόρχε Ελγκέτα στο αγωνιστικό, χτίζουν μια ομάδα που έχει βάθος και χαρακτήρα. Ο Αργεντινός προπονητής αποτελεί επένδυση για την ΑΕΚ αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ. Κάνει εξαιρετική δουλειά με τους παίκτες η οποία δεν θα αργήσει να δώσει καρπούς».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject