Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-10-2014

Η ΜΕΝΤ 3-0 τον Άρη σε φιλικό προετοιμασίας

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης η ΜΕΝΤ και ο Άρης. Η ομάδα της Τούμπας που προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο αγωνίστηκε με βασικό λίμπερο τον Αντωνιάδη και επικράτησε με 3-0 σετ.
Ο Άρης προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Μίκρα και αγωνίστηκε στη βασική εξάδα και ο Αμερικανός Ντόκετρτι.
Τα σετ: 36-34, 25-21, 25-22
ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Πάρις, Σακόγλου, Γκόρτσανιουκ, Χατζηηλιάδης, Σφενδυλάκης, Μπίσετ / Αντωνιάδης (λ), Χρυσάφης, Αντιφάκος, Παπαϊάακώβου.
ΑΡΗΣ (Γιάτσης): Κυριακίδης, Χαριτωνίδης, Νικηφορίδης, Ντόκερτι, Μπέλλος, Στίγγας, / Μπαμπαλιούτας (λ), Μαυροβουνιώτης 8, Πιπέργιας, Χατζηπαραδείσης.

Η αποστολή της ΜΕΝΤ θα ξεκινήσει το ταξίδι της για τη Σύρο απόψε οδικώς από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και το πρωί θα ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά για Ερμούπολη. Την αποστολή για την Ερμούπολη δεν θα ακολουθήσει ο Γιώργος Κνάπεκ και βασικό λίμπερο θα είναι ο Αλέξανδρος Αντωνιάδης.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject