Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-12-2014

Ρεπό, κρασιά και ευχές στον ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το 2014 ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 3-0 την Κηφισιά και μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Μετά και το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου κάλεσε ,  τους παίκτες,  το προπονητικό σταφ και όλους τους συνεργάτες  του στο γραφείο του και αφού τους ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά  του για τις εμφανίσεις τους και την πορεία τους μέχρι τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα τους ευχήθηκε καλή χρονιά με πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες.
 
«Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου για τα όσα έχετε προσφέρει μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ. Από τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καλμαζίδη, τον αρχηγό Βασίλη Κουρνέτα , τους πιο έμπειρους Σαφράνοβιτς, Γκόμεζ και όλους εσάς τους πιο νέους αθλητές που έχετε καταφέρει να έχετε την ομάδα στην πρώτη θέση. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά , με υγεία και πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες», ήταν μεταξύ άλλων αυτά που είπε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου, ενόψει και της αλλαγής του χρόνου.
 
Αμέσως μετά παίκτες , προπονητικό τιμ και προσωπικό τιμ μοιράστηκαν από κουτί με κρασιά εκλεκτής ποιότητας  από το «ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΧΡΗΣ» που ανήκει από σήμερα στους υποστηρικτές του ΠΑΟΚ.
 
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν την Τρίτη ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ , ο πρόεδρος του ΤΑΠ κ. Γιώργος Ανδρέου  παίκτες και προπονητικό τιμ σας εύχονται καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
 
Ο ΑΟ Πολυκράτης Σάμου στο PAOK Sports Arena
 
Την γυναικεία ομάδα του ΑΟ Πολυκράτη από το Πυθαγόρειο της Σάμου φιλοξένησε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», στον αγώνα με τον ΑΟ Κηφισιάς. Οι νεαρές αθλήτριες, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν φιλικούς αγώνες, χειροκρότησαν την ομάδα του «Δικεφάλου» και μετά τον αγώνα φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη.
 
 
 
paok-polykratis1.jpgpaok-polykratis2.jpgpaok-polykratis3.jpg
 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject