Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-01-2015

Ο Φοίνικας 3-1 τη ΜΕΝΤ και «πάτησε» 4αδα

Rate this item
(1 Vote)
Η ΜΕΝΤ αιφνιδίασε τον Φοίνικα Σύρου στο 1ο σετ αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Ράτκο Παβλίσεβιτς με πρωταγωνιστή τον Ντόκιτς πήρε τη νίκη με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague με 24 βαθμούς και περιμένει τον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Παμβοχαϊκό.
 
Η ΜΕΝΤ ξεκίνησε με βασικό τον Μάντζιο αλλά η ευχάριστη έκπληξη ήταν ο νεαρός Νίκος Παντίρης που αγωνίστηκε βασικός πασαδόρος στη θέση του Ιταλού Ματέο Πάρις που δεν γύρισε από την πατρίδα του. Η ΜΕΝΤ συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή και την αποφυγή των πλέι άουτ καθώς έμεινε καθηλωμένη στους 12 βαθμούς και στην 9η θέση.
 
Στο 1ο σετ η ΜΕΝΤ στο 8-8 αλλά με καλό σερβίς πάνω στον Πέκμανς έκανε σερί 5-0 και ξέφυγε 13-8 και μέχρι το τέλος διατήρησε τη διαφορά.   
 
Στο 2ο σετ η είσοδος του Παναγιώτη Παπαδόπουλου στη θέση του Πέκμανς βελτίωσε την υποδοχή του Φοίνικα ο οποίος ξέφυγε 12-6, ενώ στοι 14-11 έκανε σερί 4-0 και εκτόξευσε τη διαφορά στο 18-11 φτάνοντας στην ισοφάριση των σετ.
 
Στο 3ο σετ ο Φοίνικας ξέφυγε 4-1 και 9-4, αλλά η ΜΕΝΤ μείωσε 9-8 και κρατήθηκε αυτή η διαφορά μέχρι το 19-18. Με σερί 3-0 ο Φοίνικας έκανε το 22-18 και έφτασε στην κατάκτηση του σετ 25-20.
 
Η νίκη σφραγίστηκε με την άνετη επικράτηση στο 4ο σετ με 6-3, 12-5 και 19-11.
 
Τα σετ: 1-3 (25-18, 16-25, 20-25, 19-25)
 
ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Σακόγλου, Παντίρης, Παπαϊκώβου, Μπίσετ, Μάντζιος, Κλερσέντ / Αντωνιάδης (λ), Κνάπεκ (λ), Ναζίρης, Χατζηηλιάδης, Χρυσάφης, Γραμματικάκης.
Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παβλίσεβιτς): Χαραλαμπίδης, Πέκμανς, Ντάμποβιτς, Χρ.Παπαδόπουλος, Ντόκιτς, Λάππας / Εφραιμίδης Ν. (λ), Π.Παπαδόπουλος.
 
Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Αιφνιδιάσαμε τον Φοίνικα και ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Ευχάριστη έκπληξη ο Παντίρης που δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και πήγε πολύ καλά στη θέση του βασικού πασαδόρου. Μας μένει πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό. Παίξαμε με διαφορετικό σχήμα απ΄ότι με τον Παναθηναϊκό στον τελευταίο αγώνα. Δυστυχώς πέσαμε πάνω σε έναν καταπληκτικό Ντόκιτς. Ο Ματέο Πάρις θα έρθει εντός της εβδομάδας κι ενόψει του αγώνα με τη Λαμία».
 
Ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου Παναγιώτης Παπαδόπουλος που μπήκε αλλαγή από το τέλος του 1ου σετ και ήταν από τους κορυφαίους του Φοίνικα είπε: «Μπήκαμε λίγο νωθρά στο 1ο σετ. Δεν παίξαμε εξαιρετικό παιχνίδι αλλά κρατάμε τη νίκη. Πήγαμε καλά στο μπλοκ - άμυνα και όταν βρήκαμε ρυθμό ο Ντόκιτς πήγε πολύ καλά. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι σημαντικό που πήραμε νίκη χωρίς απώλειες. Το μυαλό μας είναι στον αγώνα με την Ορεστιάδα την Παρασκευή».
 
ment-foinikas2.jpgment-foinikas1.jpgment-foinikas5.jpgfoinikas.jpgment-foinikas4.jpgment-foinikas3.jpgment1.jpg
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject