Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-03-2015

Φιλικά της ΑΕΚ πριν τον «τελικό» με τον Γ.Σ.Λαμίας

Rate this item
(0 votes)
Τα περιθώρια παραμονής της ΑΕΚ στην Volleyleague ΟΠΑΠ έχουν στενέψει και ο προπονητής της «Ενωσης» Αντώνης Παπαδόπουλος μαζι με τους παίκτες του συνεχίζουν δίχως ανάσα την προετοιμασία της για τον σαββατιάτικο αγώνα με τη Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο».

Γι αύριο και μεθαύριο η ομάδα έχει κλείσει δυο φιλικά προκειμένου ο νέος προπονητής Αντώνης Παπαδόπουλος να δει σε αγωνιστικές συνθήκες τα πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις απέναντι σε δυο ομάδες που είναι από τις καλύτερες στην Α2.

Το αυριανό (3/3) φιλικό με τον Κύζικο στη Ν. Πέραμο θα αρχίσει στις 7.00 μ.μ ενώ το μεθαυριανό (4/3) με τον Πανερυθραϊκό στη Ν. Ερυθραία στις 6.30 μ.μ.

Ανδρεάδης: «Ζωής ή θανάτου»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε για τον επερχόμενο αγώνα στη Λαμία: «Αυτός ο αγώνας είναι ζωής ή θανάτου για την ΑΕΚ και πρέπει να τον κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ελπίζουμε στη βοήθεια των φιλάθλων μας που είναι πολλοί στην περιοχή, για να τα καταφέρουμε. Η Λαμία έχει δείξει στους τελευταίους αγώνες ότι είναι πολύ ανεβασμένη. Κι εμείς όμως βελτιωνόμαστε σταθερά. Η εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ ήταν ενθαρρυντική. Από αυτό το ματς κρατάμε τα θετικά, μελετάμε τα λάθη μας ώστε να τα διορθώσουμε και προχωράμε».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject