Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-04-2015

MENT - AEK (πλέι άουτ, 2η αγωνιστική, 15/4, 19.00)

Rate this item
(1 Vote)

Οι αγώνες παραμονής στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ συνεχίζονται με τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ. Η ΜΕΝΤ υποδέχεται την ΑΕΚ (2η αγωνιστική, 19.00, Βασιλειάδης – Γεωργιάδης) σε έναν αγώνα χωρίς αύριο για την Ένωση.

 

Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες της παραμονής αφού αναζητά ένα «θαύμα». Για να τα καταφέρει πρέπει να σημειώσει τρεις νίκες με 3-0 στους αγώνες που απομένουν και να είναι καλύτερη σε τριπλή ισοβαθμία με ΜΕΝΤ και Λαμία στο τέλος των πλέι άουτ. Αυτό θα συμβεί εάν η ΑΕΚ νικήσει με 3-0 και καλή διαφορά πόντων τους αγώνες που απομένουν, η Λαμία νικήσει μία φορά 3-2 τη ΜΕΝΤ και η ΜΕΝΤ 3-0 τη Λαμία.

H αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη και ο προπονητής Αντώνης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ελπίζουμε να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από το κακό που δείξαμε στον αγώνα με τη Λαμία. Μετά από αυτή την ήττα έχουμε μόνο μαθηματικές ελπίδες για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Όμως δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Πρέπει να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας και τη φανέλα της ομάδας».

Αντιθέτως η ΜΕΝΤ θέλει τη νίκη για να ξεπεράσει την Λαμία στην βαθμολογία και να αποκτήσει προβάδισμα παραμονής, εν όψει μάλιστα και των μεταξύ τους αγώνων. Ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φίνος που είδε όλους του αθλητές του να είναι ετοιμοπόλεμοι είπε:

«Περάσαμε δύσκολες γιορτές γιατί προετοιμαζόμασταν σκληρά για αυτό παιχνίδι ενώ είχαμε διήμερο ρεπό. Σήμερα κάναμε την πρωινή μας προπόνηση και ακολουθεί μία απογευματινή. Είμαστε ευτυχείς γιατί δεν είχαμε καμία απώλεια. Αντιθέτως προπονήθηκαν όλοι οι παίχτες μου και θα έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω παιδιά όπως το δεύτερο λίμπερο, Αλέξανδρο Αντωνιάδη.

Μετά το τρίποντο της Λαμίας την πρώτη αγωνιστική, χρειαζόμαστε και οπωσδήποτε τη νίκη. Για την ΑΕΚ, η κατηγορία ουσιαστικά έχει χαθεί. Παίξαμε πριν από λίγο καιρό αλλά καμία νίκη δεν είναι εύκολη. Όπως είπαν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, θα παίξουν για τη νίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό»


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

1η αγωνιστική – Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου
Γλυφάδα, «Μάκης Λιούγκας» 17.00: ΑΕΚ – Γ.Σ.Λαμία 0-3 (15-25, 17-25, 16-25)
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Λεμ.Μουλά. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Διαμαντής, Χαμπιλού. Γραμματεία: Νιζάμη
Ρεπό ΜΕΝΤ
2η αγωνιστική – Τετάρτη 15 Απριλίου
Τούμπα, ΜΕΝΤ, 19.00: ΜΕΝΤ – ΑΕΚ
Ρεπό Γ.Σ.Λαμία
3η αγωνιστική – Σάββατο 18 Απριλίου
Λαμία, Χαλκιοπούλειο, 19.00: Γ.Σ.Λαμία – ΜΕΝΤ
Ρεπό η ΑΕΚ
4η αγωνιστική – Τετάρτη 22 Απριλίου
Λαμία, Χαλκιοπούλειο, 19.00: Γ.Σ.Λαμία – ΑΕΚ
Ρεπό ΜΕΝΤ
5η αγωνιστική – Σάββατο 25 Απριλίου
Γλυφάδα, «Μάκης Λιούγκας» 20.00: ΑΕΚ – ΜΕΝΤ
Ρεπό Γ.Σ.Λαμία
6η αγωνιστική – Τετάρτη 29 Απριλίου
Τούμπα, ΜΕΝΤ, 19.00: ΜΕΝΤ – Γ.Σ.Λαμία
Ρεπό ΑΕΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
Θ. ΟΜΑΔΕΣ ΑΓ. Β. ΣΕΤ
1. Γ.Σ.Λαμία 1 18 (27-56)
2. ΜΕΝΤ 0 16 (23-56)
3. ΑΕΚ 1 11 (22-61)
Η πρώτη ομάδα θα μείνει στην Volleyleague
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject