Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-04-2015

ΜΕΝΤ - Λαμία (πλέι άουτ, 29/4, 19.00)

Rate this item
(0 votes)

Τίτλοι τέλους θα πέσουν αύριο στα πλέι άουτ της Volleyleague ΟΠΑΠ με τη ΜΕΝΤ και τον ΓΣ Λαμία να δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα στο γυμναστήριο της Τούμπας (29/4 , 19.00, Θεμελής – Βασιλειάδης)

 

Μία από τις δύο ομάδες θα κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία. Το βαθμολογικό προβάδισμα το έχει η Λαμία καθώς έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς έναντι 22 της ΜΕΝΤ. Η Λαμία θα παραμείνει στη Volleyleague με οποιαδήποτε νίκη, αλλά και με ήττα με 3-2. Αντίθετα, η ΜΕΝΤ χρειάζεται μόνο νίκη με 3-0 ή 3-1.

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν στη διάθεσή τους τον αρχηγό, Δημήτρη Χατζηηλιάδη που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής, Σπύρος Φίνος είπε: «Είμαστε πανέτοιμοι. Η Λαμία είναι καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Είναι φαβορί γιατί ενισχύθηκε και έκανε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, έναν δεύτερο γύρο καλύτερο από εμάς. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα και με καλή ψυχολογία».

Στη Λαμία δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι θα διεκδικήσουν τη νίκη για να τελειώσουν τα πλέι άουτ αήττητοι.

Ο προπονητής της Λαμίας, Θανάσης Κατσιγιάννης, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα,  είπε: «Το ματς με τη ΜΕΝΤ είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε καλή εμφάνιση, θα είμαστε καλύτεροι και θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της ομάδας για να πάρει το παιχνίδι».

*Στον αγώνα του Α΄γύρου η ΜΕΝΤ είχε νικήσει τον Γ.Σ.Λαμία με 3-1 στη Θεσσαλονίκη, ενώ στον δεύτερο γύρο, η Λαμία πήρε το ματς με 3-0 . Στα πλέι άουτ, η Λαμία επικράτησε με 3-0


Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject