Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-02-2016

Τακουρίδης: «Αντιδράσαμε σωστά, κοιτάμε τον Άρη στο κύπελλο»

Rate this item
(0 votes)
Στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στάθηκε ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης ένα εικοσιτετράωρο μετά και τη νίκη των ασπρόμαυρων με 2-3 επί του Εθνικού μέσα στην Αλεξανδρούπολη.

 

«Είχαμε στόχο να πάρουμε το τρίποντο σε αυτό το παιχνίδι αλλά έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς ήταν θετικό που καταφέραμε να αντιδράσουμε όταν και ο Εθνικός πήρε το προβάδισμα και να φθάσουμε στη νίκη. Η δική μας ομάδα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες καθώς έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα και πρέπει να δέσουμε. Στόχος μας είναι να είμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι».

Όσο για το τι έγινε και μετά την εύκολη κατάκτηση του πρώτου σετ ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 2-1 ο έμπειρος κεντρικός τόνισε: «Μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε με 0-1. Ο Εθνικός όμως ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στη συνέχεια και σε συνδυασμό και με τα λάθη που κάναμε εμείς προηγήθηκε με 2-1. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε και αντιδράσαμε και πήραμε τη νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα.

Αναφορικά με τον αγώνα κυπέλλου που ακολουθεί την Τετάρτη με τον Άρη ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Είναι ένα διαφορετικό ματς αυτό με τον Άρη για το κύπελλο γιατί είναι νοκ άουτ. Μπορεί στο πρωτάθλημα να κερδίσαμε εύκολα τον Άρη αλλά σε αυτό το ματς πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεχτικοί και αποφασιστικοί γιατί πάντα τα παιχνίδια κυπέλλου κρύβουν παγίδες. Είναι θετικό που παίζουμε στην έδρα μας και καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση που θα μας δώσει το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τον περσινό μας τίτλο».

Πηγή: ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject