Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-02-2016

Νίκη-πρόκριση με 3-0 του ΠΑΟΚ επί του Άρη

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Σε ένα παιχνίδι όπου κι οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν πολλά νέα πρόσωπα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Άρη και πήρε το εισιτήριο για την 8άδα του Κυπέλλου.


Με τον ΠΑΟΚ να έχει μόνο τους Τερζή, Ντίνα ως νέα πρόσωπα στο βασικό του σχήμα και τον Άρη να παίζει χωρίς τους Κυριακίδη, Χαριτωνίδη, Γκιρτζίκη, Τζελάτη, Σωτηρίου, Παπαϊακώβου (τους προφύλαξε ο προπονητής τους) η εξέλιξη του πρώτου σετ ήταν μάλλον απρόσμενη.

Οι νεαροί κιτρινόμαυροι εκμεταλλευόμενοι τη μέτρια υποδοχή του ΠΑΟΚ προηγήθηκαν με 9-12 και κρατούσαν σταθερά το προβάδισμα μέχρι το 17-19, ωστόσο σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 8-0 και πήραν το σετ.

Ο Καλμαζίδης έκανε κι αυτός πλέον πολλές αλλαγές και παρόλο που ο Άρης παρέμενε το ίδιο μαχητικός οι ασπρόμαυροι έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη.

Η γνώμη του πάγκου

Γιάννης Καλμαζίδης: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι απολύτως ευχαριστημένος από τη διακύμανση και την εν γένει εικόνα του αγώνα. Δεν μπήκαμε πολύ αποφασιστικοί από την αρχή» ενώ από την άλλη πλευρά, ο Άρης παρουσιάστηκε με μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που είχε δείξει στα προηγούμενα ματς. Νομίζω ότι είναι στις δυνατότητές μας να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά αν δεν παίξουμε όπως μπορούμε, τότε θα χάσουμε...».

Γιάννης Μέλκας: «Μέχρι ένα σημείο ήμασταν καλοί και είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλό, αλλά δεν μας βοήθησαν οι τραυματισμοί και κάποια προβλήματα. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, ώστε ο Άρης να παραμείνει στην Α1, γιατί η θέση του είναι εκεί. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση. Οι νεαροί αθλητές μας θα πρέπει να νιώθουν υπερηφάνεια που αγωνίστηκαν σ΄ ένα τέτοιο γήπεδο κόντρα σε αυτήν την ομάδα».

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-19, 25-18)

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Χιμένες, Γιαμπλόνσκι, Ντίνας, Σεπέδα, Λι, Τερζής, Γκαράς -λ / Μακράκης-λ, Κουρνέτας, Σαμπανάι, Τακουρίδης, Σμαραγδής, Εφραιμίδης, Καρασαββίδης.

Άρης (Μέλκας): Μέλκας Χ., Πρώιος, Μήλης, Μούχλιας, Μακρυγιάννης, Ντινόπουλος, Κουτσονίκας -λ.

Πηγή: ΕΟΠΕ - volleyball.gr

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject