Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-05-2016

Eυχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΠΣ Κύζικος Νέας περάμου

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του ΑΠΣ Κύζικος Νέας περάμου που εξασφάλισε την άνοδο για την Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2016-17 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Το Δ.Σ του συλλόγου ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ εκπροσωπούμενο νομίμως από τον πρόεδρο ΜΠΟΥΡΑΖΕΡΗ ΜΕΛΕΤΙΟ , θέλει να συγχαρεί τους αθλητές και το προπονητικό team της ομάδας βόλεϊ ανδρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στη VOLLEY LEAGUE. Η ομάδα μας ήταν η πρώτη εκ των δυο ομάδων που ανήλθαν στην μεγάλη κατηγορία μιας και ήταν ΑΗΤΤΗΤΗ για όλη τη σεζόν.

Μετά από συνεχή προσπάθεια και ατέλειωτες ώρες δουλειάς η ομάδα και ο σύλλογος κατάφερε φέτος την υπέρτατη διάκριση στα αγωνιστικά δρώμενα όχι μόνο του τόπου αλλά και της δυτικής Αττικής, υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο τα πλάνα που είχαν τεθεί προ 2 ετίας.

Η διαδικασία επιλογής τόσο των αθλητών όσο και των ατόμων που συντέλεσαν στην επιτυχία και στην κατάκτηση του τίτλου , στηρίχτηκε σε επαγγελματικά πρότυπα και πάντα με γνώμονα την ανάδειξη του αθλήματος του βόλεϊ , που «παραδοσιακά» υφίσταται εδώ και δεκαετίες στην πόλη μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε τη δημοτική αρχή της πόλης για την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ στήριξη στην επίτευξη του εν λόγω στόχου καθώς και για την παρουσία τόσο του δημάρχου κ. Γρηγορίου Σταμούλη όσο και των τοπικών αρχόντων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου στην πόλη του Βόλου.

Ευχαριστούμε θερμά  τους χορηγούς της ομάδας για την οικονομική στήριξη που απαιτείται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα. Σταθήκαμε άξιοι των προσδοκιών τους και οι χορηγίες τους απέκτησαν ουσία και αντικείμενο.

Τέλος ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ τους φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας από την πρώτη στιγμή που αυτή ξεκίνησε.

Όλους εκείνους που χειροκρότησαν και υποστήριξαν την «ΙΔΕΑ» και φιλοσοφία του Δ.Σ και των αθλητών για να γίνει το βόλεϊ αφορμή για τη διαφήμιση και προβολή της πόλης μας .

Τέλος οποιαδήποτε διατύπωση και θέση πέραν της συγκεκριμένης ανακοίνωσης , αφορά προσωπικές εκτιμήσεις και θέσεις και ουδεμία ταύτιση έχουν με το σύλλογο Α.Π.Σ ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους οι οποίοι αργά ή  γρήγορα πίστεψαν στο «όνειρο» που τελικά ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που τους ΑΝΗΚΕΙ το τρόπαιο και σε αυτούς είναι αφιερωμένη η άνοδος: ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΙΟΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΣ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ,ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ,ΝΙΚΟΣ ΚΡΕΤΣΗΣ,ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΑΣ, ΑΚΗΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ,ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΡΕΣΗΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΑΔΗΜΑΣ,ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΦΑΝΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ,ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΟΓΚΑΡΗΣ , ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΝΤΙΚΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους και καλή πορεία στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject