Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-08-2017

Με στόχο την 8αδα αρχίζει η προετοιμασία του Ηρακλή Χαλκίδας

Rate this item
(1 Vote)
Την Δευτέρα 28 Αυγούστου αρχίζει στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος του Ηρακλή Χαλκίδας για την αγωνιστικη περίοδο 2017-18.


Το νέο ρόστερ αποτελείται από 15 αθλητές, τέσσερις εκ των οποίων είναι οι ξένοι:

Πρόκειται για τον βραζιλιάνο πασαδόρο Τιάγκο Γκελίνσκι (Thiago Gelinski), τον βραζιλιάνο ακραίο Ντέιβιντ Μότα (Deivid Mota), τον καναδό ακραίο Άντριου Μακ Γουίλιαμ (Andrew Mc William) και τον διαγώνιο Ενρι Τάπια από τον Άγιο Δομήνικο που ανανέωσε το συμβόλαιο του μετά την επιτυχημένη παρουσία του τη σεζόν 2016-17.

Επίσης είναι οι χαλκιδαίοι αθλητές Xρήστος Αδάμ (πασαδόρος), Παναγιώτης Φραγκιαδάκης, Κώστας Κοντούλης και Αργυρής Μάρκου (ακραίος).

Από την ομάδα της σεζόν 2016-17 ανανέωσαν ο Μάκης Κολτσιάκης και ο Θοδωρος Τσαδήμας.

Τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα απο τον ελληνικό χώρο είναι ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης (κεντρικός από τον Παναθηναϊκό), Γιώργος Μιχαλοπουλος (ακραίος από την ΑΕΚ), ο Θεόφιλος Τσολάκος (κεντρικός από τον Νέστωρα), ο Νίκος Μακρυγιαννης (κεντρικός από την Ε.Α. Πατρών) και ο Γιώργος Αμαριανακης (διαγώνιος από τον Απόλλων Αθηνών)

Το προπονητικό team της φετινής περιόδου θα εχει για 3η συνεχόμενη χρόνια τον ίδιο "καπετάνιο" Σπυρο Γκολίτση. Συνεργάτης του θα είναι ο Σωτήρης Γκότσης που τη σεζόν 2016-17 ήταν β΄προπονητής στον Α.Ο.Θήρας που ήταν φιναλίστ στους τελικούς του πρωταθλήματος Α1 γυναικών.

Στο πόστο του γυμναστή συνεχίζει ο γνωστός Χαλκιδαίος αλλά και ένας απο τους κορυφαίους γυμναστές Γιάννης Καραφυλλίδης.

Υπεύθυνη της φυσιοθεραπευτικης ομάδας παραμένει η Ευγενία Πισχίνα και το Therapy lab ενώ το stuff πλαισιώνουν ο καταξιωμένος ορθοπεδικός-χειρουργός Παναγιώτης Κουλουμέντας ως επικεφαλής ιατρικού team και ο Καθηγητής φυσικής αγωγής Στέλιος Τσαπατος απο το πόστο του υπευθύνου προπονήσεων και αθλητικού υλικού της ομαδας.

Στόχος της ομαδας κατά την περίοδο 2017-18 είναι η σταθεροποίηση στην Α1 κατηγορία και η συμμετοχή της ομαδας στα προημιτελικά των play off της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject