Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-10-2017

Οι εκτιμήσεις των προπονητών για το 50ο σερβίς της Volley League «Πάμε Στοίχημα»

Rate this item
(0 votes)
Οι προπονητές της Volley League «Πάμε Στοίχημα» δίνουν το στίγμα της 50ης έκδοσης του επαγγελματικού πρωταθλήματος που αρχίζει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017.

 

Οι προπονητές μετά την καθιερωμένη  συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο στα γραφεία της ΕΣΑΠ έκαναν τις εκτιμήσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος στον χαιρετισμό του είπε: «Είμαι πιο σοφός από την συνάντηση με τους προπονητές και ικανοποιημένος που έχουμε δώσει λύσεις σε πολλά και μεγάλα προβλήματα. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και όλες οι ομάδες θα είναι στους αγωνιστικούς χώρους για να δώσουν ένα θέαμα που περιμένει όλος ο κόσμος του βόλεϊ. Περάσαμε δύσκολο καλοκαίρι, αλλά θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, με ομάδες που έχουν ενισχυθεί. Μέσω του ελεύθερου σήματος της ΕΡΤ το βόλεϊ θα μπει σε όλα τα σπίτια. Η ΟΠΑΠ είναι η εταιρία που μας στηρίζει από συστάσεως της ΕΣΑΠ.

Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να αποζημιωθεί ο κόσμος και στο τέλος της σεζόν να συζητάμε για το τόσο ωραίο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξάγουμε. Κάθε διοργανώτρια αρχή, αυτό που θέλει είναι ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα, πολύ υψηλού επιπέδου. Να μην υπάρχουν προβλήματα, σκηνές βίας, να έχουμε ωραία γήπεδα. Η VolleyLeagueείναι η βιτρίνα του ελληνικού βόλεϊ και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την ώθηση, ώστε να δούμε ακόμα καλύτερες μέρες. Η ΕΕΑ, έχει εγκρίνει τη συμμετοχή δέκα ομάδων. Έχουν μείνει εκκρεμότητες με τον ΠΑΟΚ και τον Εθνικό. Μέχρι αύριο θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα συμπληρώσουν τα χαρτιά που λείπουν. Είμαστε κοντά στις ομάδες. Κάθε χρόνο η ευχή είναι να είμαστε και οι δώδεκα χωρίς προβλήματα. Η συμφωνία που έχουμε κάνει με την ΕΡΤ είναι για δύο αγώνες. Ο ένας θα είναι Σάββατο και ο άλλος Δευτέρα».

Οι προπονητές των ομάδων (εκτός του ΠΑΟΚ που είναι στην διαδικασία αναζήτησης προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Χόρχε Ελγκέτα) αναφέρθηκαν στο νέο πρωτάθλημα:

 

Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ (Ολυμπιακός): Ξεκάθαρος στόχος ο τίτλος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είπε: «Κάναμε μία ουσιαστική συζήτηση με την διοργανώτρια αρχή. Βλέπω με χαρά πολλές σημαντικές πρωτοβουλίες για να γίνει ένα καλό και οργανωμένο πρωτάθλημα και αυτό με εκπλήσει ευχάριστα. Ξέρω πολύ καλά τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια στον Ολυμπιακό. Εχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο και αυτός είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος νικώντας όλα τα παιχνίδια».

 

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός): «Εγινε θαύμα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Όλοι θέλουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Η απόφαση για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού πάρθηκε πριν από μία εβδομάδα. Πιθανόν να έγινε ένα μικρό θαύμα αλλά πρέπει να γίνουν άλλα δύο. Φαντάζει δύσκολο και άσχημο αλλά είναι η πραγματικότητα, δηλαδή, να φτιάξουμε την ομάδα μας και να πετύχουμε το στόχο της παραμονής».

 

Κώστας Δεληκώστας (Παμβοχαϊκός): «Επιτυχημένη συνταγή»

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Ο Παμβοχαϊκός συνεχίζει με την ίδια επιτυχημένη συνταγή. Χαιρόμαστε να βλέπουμε παλιούς αθλητές μας να πηγαίνουν σε ομάδες με υψηλότερους στόχους. Ηρθαν πολύ καλοί Ελληνες όπως ο Δαλακούρας, ο Γκαράς και ο Παλέντζας αλλά νέοι ξένοι. Μέσα από την σκληρή δουλειά θα φέρουμε και τα ανάλλογα αποτελέσματα. Με τα σημερινά δεδομνένα ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα της επταετίας και είναι το φαβορί για τον τίτλο και ο ΠΑΟΚ ακολουθεί. Θα είμαι ικανοποιημένος αν οι παίκτες μου εκτελούν το σχέδιο που έχω ετοιμάσει».

 

Κώστας Αρσενιάδης: «Αργά η στελέχωση, νωρίς οι εκτιμήσεις»

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικο αλλά πολλές ομάδες έχουν προβλήματα. Είναι αρχή όμως και πρέπει να αισιοδοξούμε ότι θα δώσουμε λύσεις. Στην Κηφισιά διανύουμε την δυσκολότερη περίοδο από τότε που ανέλαβα την ομάδα. Παρόλα αυτά έχουμε όρεξη και θέληση. Ακόμα είναι νωρίς να μιλήσω για στόχους και για το που μπορούμε να φτάσουμε. Η ομάδα που έχω δεν έχει κάνει παρα μόνο 2-3 προπονήσεις. Στο Λιγκ Καπ κάναμε νέα αρχή. Ο χρόνος θα μας βοηθήσει».

 

Σάσα Στεφάνοβιτς (Φοίνικας Σύρου): «Είμαστε έτοιμοι»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σάσα Στεφάνοβιτς είπε: «Είμαστε έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα. Όπως φάνηκε και στο Λιγκ Καπ όλες οι ομάδες είναι δυνατές και αυτό δείχνει πως θα έχουμε δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εχουμε νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο. Θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή».

 

Σάκης Μουστακίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης): «Χαμηλά τα κεφάλια»

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Με το καλημέρα στο Λιγκ Καπ η ομάδα μου ανέβασε τον πήχη αλλά πρέπει να είμαστε ταπεινοί και με τα κεφάλια κάτω. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί για τον τίτλο αλλά όπως φάνηκε και στο Λιγκ Καπ θα γίνουν εκπλήξεις. Για κάποιες ομάδες ο τίτλος θα ισοδυναμεί με την συμμετοχή. Ελπίζω να έχουμε υγεία και είμαι βέβαιος πως οι φίλοι του βόλεϊ στον Έβρο θα μας στηρίξουν».

 

Γιάννης Ορφανός (Ηρακλής): «Στόχος η 8αδα»

 

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Εύχομαι να έχουν υγεία όλοι οι αθλητές των ομάδων και να αρχίσουμε χωρίς προβλήματα. Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και αυτό φάνηκε στο Λιγκ Καπ. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία πορεία όπως την περσινή σεζόν που πήραμε την 8η θέση. Ότι καλύτερο είναι ευπρόσδεκτο».

 

Σπύρος Γκολίτσης (Ηρακλής Χαλκίδας): «Δείξαμε δείγμα στο Λιγκ Καπ»

Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Στόχος μας είναι η 8αδα και να αποφύγουμε την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ που βιώσαμε τη σεζόν 2016-17. Εχουμε φτιάξει καλή και ανταγωνιστική ομάδα και αυτό φάνηκε στο Λιγκ Καπ. Ο κόσμος της Χαλκίδας μας στηρίζει και κάθε μέρα κερδίζουμε περισσότερους φίλους».

 

Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Παναχαϊκή): «Ξεκινάει ο Β΄γύρος»

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Για την Παναχαϊκή ξεκινάει ο Β΄γύρος του πρωταθλήματος. Ο Α΄γύρος ήδη παίχτηκε με τις προσπάθειες που έγιναν από την διοίκηση για να ετοιμαστεί η ομάδα. Εχουμε πολλές αλλαγές, μία ομάδα που είναι μείγμα έμπειρων και άπειρων παικτών. Με πείσμα και θέληση θα προσπαθήσουμε να μείνουμε άλλη μία χρονιά στην κατηγορία. Ευελπιστώ μέσα από τα προβλήματα να γίνουμε καλύτεροι. Θα περίμενα και θα ήθελα μεγαλύτερα στήριξη από τον κόσμο της Πάτρας».

 

Σάκης Ψάρρας (Εθνικός Πειραιώς): «Ιστορική στιγμή»

 

Ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Είναι μία ιστορική στιγμή για τον Εθνικό η είσοδος του στο πρωτάθλημα. Ο στόχο του Εθνικού είναι η παραμονή στην κατηγορία αλλά και η καθιέρωση στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να δωσουμε αγωνιστικό και οργανωτικό στίγμα. Φαβορί για τον τίτλο είναι ο Ολυμπιακός και μετά έχουμε ΠΑΟΚ, Φοίνικα και Παμβοχαϊκό που είναι πολύ δυνατές ομάδες. Ολοι οι υπόλοιποι θα παλέψουν για 8αδα και παραμονή».

 

Θανάσης Στράντζαλης: «Η παραμονή και το ταξίδι»

Ο προπονητής του ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε: «Μπαίνουμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό, σκληρό και απρόβλεπτο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι η παραμονή. Είναι ένας μεγάλος στόχος για τη Νίκη αλλά θέλουμε να ζήσουμε και το ταξίδι στην κατηγορία. Περιμένουμε τον κόσμο του Αιγινίου να μας στηρίξει».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject