Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-10-2017

Ηρακλής Χαλκίδας - Ηρακλής Πετ. (29/10, 18.00, 1η αγωνιστική)

Rate this item
(0 votes)
Η μονομαχία των δύο ημίθεων στην Χαλκίδα είναι από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της πρεμιέρας του 5ου πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα».

 

Τόσο ο γηπεδούχος Ηρακλής Χαλκίδας, όσο και ο Ηρακλής Πετοσφαίριση έχουν κοινό στόχο τη «γρήγορη» παραμονή στην κατηγορία. (1η αγωνιστική, 29/10, 18.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής).

Από την ομάδα της σεζόν 2016-17 που πέτυχε και την πρώτη παραμονή στην κατηγορία έμειναν ο Ομάρ Τάπια (Δ – Άγιος Δομίνικος), ο Μάκης Κολτσιάκης (Α) και ο Θοδωρής Τσαδήμας (Λ).

Υπήρξε ενίσχυση με καλύτερους ξένους και ταλαντούχους Ελληνες.

Αποκτήθηκαν οι Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Α), Δημήτρης Χαραλαμπίδης (Κ),  Άντριου ΜακΓουίλιαμ (Α – Καναδάς), Νίκος Μακρυγιάννης (Κ), Γιώργος Αμαριανάκης (Α), Οδυσσέας Αδάμ (Π), Γιώργος Μιχαλόπουλος (Λ), Κώστας Κοντούλης (Κ), Θεόφιλος Τσολάκος (Κ), Ντέιβιντ Μότα (Α – Βραζιλία), Τιάγκο Γκελίνσκι (Π – Βραζιλία).

Εφυγαν από την Χαλκίδα οι Αργύρης Μάρκου (Α), Κυριάκος Σπυριούνης (Α), Μάκης Κανέλλος (Κ), Θάνος Ντίνας (Κ), Αλέξανδρος Μεσσάλας (Κ), Κίριλο Κλότσκο (Α - Ουκρανία), Παναγιώτης Αδαμόπουλος (Κ), Μάρκος Γαλιώτος (Π), Παουλο Ρενάν (Π-Βραζιλία), Παναλιώτης Μπερμπέρογλου (Λ), Τζόζεφ Άντριου Κουέβας Τόρες (Α - Κούβα).

Γκολίτσης: «Δύσκολες οι πρεμιέρες»

O προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη για πολλούς και διαφόρους λόγους. Η παρουσία μας στο Λιγκ Καπ ήταν καλή και περιμένω να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Ο Ηρακλής μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ αλλά έκανε καλή εμφάνιση. Είναι δύσκολος και ανοικτός αγώνας. Περιμένουμε τον κόσμο της Χαλκίδας να μας υποστηρίξει».

Τσολάκος: «Θα τα πάμε περίφημα»

Ο κεντρικός του Ηρακλή Χαλκίδας Θεόφιλος Τσολάκος είπε: «Ότι έγινε με το Λιγκ Καπ το έχουμε αφήσει πίσω, ειδικά αυτή την εβδομάδα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι η πρεμιέρα μας, τη θέλουμε πάρα πολύ, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας οπωσδήποτε. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όλα τα παιδιά και το προπονητικό team έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά γι’ αυτήν την πρεμιέρα και πιστεύω ότι θα τα πάμε περίφημα».

 

 

Ο Ηρακλής θέλει πάλι 8αδα

Τη δοκιμασμένη επιτυχημένη συνταγή της περυσινής σεζόν θέλει να δοκιμάσει και πάλι ο Γιάννης Ορφανός στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ώστε η ομάδα να μπει στην 8αδα και να αποφύγει περιπέτειες στα πλέι άουτ.

Εμειναν οι Βασίλης Μούχλιας (Δ), Αντώνης Μπουράκης (Λ), Λάμπης Μπαμπαλιούτας (Λ), Στελιος Τζιουμάκας (Α), Χρήστος Κιόσης (Κ), Νιηφόρος-Σεραφείμ Φωτιάδης (Κ), Δημήτρης Ριζόπουλος (Α).

 Η ομάδα ενισχύθηκε με τους Ιάσων Κανέλλο (Α), Παναγιώτη Ευγενίδη (Π), Νικόλα Ελευθερίου (Α-Δ, Κύπρος), Γιάννη Σκαρλατίδη (Π), Κώστα Προύσαλη (Π), Δημήτρη Εφραιμίδη (Α), Μπάιρον Φέργκιουσον (Κ – Μπαχάμες) και Απόστολος Αρμενάκη.

Αποχώρησαν ο Χρήστος Στεφανίδης (Α), ο Γιάννης Πρώιος (Π), ο Θεοδόσης Ηλίας (Π), ο Τάσος Αναστασιάδης (Π), ο Νίκος Χριστόφας (Κ) και ο Γιάννης Καρτσιαφλάκας (Α-Δ).

Ο προπονητής του Ηρακλή Πετοσφαίρισης Γιάννης Ορφανός είπε: «Εχουμε δύσκολη πρεμιέρα. Ο αντίπαλος μας έδωσε δύο καλούς αγώνες στο Λιγκ Καπ και ήταν πολύ δυνατός. Επι πλέον οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους και αυτό προσθέτει πίεση και στους δύο. Πάμε σε δύσκολη έδρα αλλά είναι στο χέρι μας να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

 

 

 

 

 

Νικάει ο γηπεδούχος

Τρεις αγώνες έχουν γίνει μεταξύ του Ηρακλή Χαλκίδας και του Ηρακλή Πετοσφαίριση. Δύο για το πρωτάθλημα όπου η κάθε ομάδα έχει από μία νίκη και μία στο κύπελλο όπου προκρίθηκε η ομάδα της Εύβοιας.

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Ηρακλής Πετ. - Ηρακλής Χαλκίδας
2017-18
  Volleyleague 12η Ηρακλής Πετ. - Ηρακλής Χαλκίδας  
29/10/2017: Volleyleague Ηρακλής Χαλκίδας - Ηρακλής Πετ.  
2016-17
04/03/2017: Volleyleague 19η Ηρακλής Χαλκίδας - Ηρακλής Πετ. 3-1 (25-21, 25-18, 22-25, 25-16)
08/02/2017: Κύπελλο Γ΄φάση Ηρακλής Χαλκίδας - Ηρακλής Πετ. 3-2 (25-21, 25-27, 20-25, 25-23, 15-11)
10/12/2016: Volleyleague Ηρακλής Πετ. - Ηρακλής Χαλκίδας 3-1 (25-22, 23-25, 25-20, 25-19)
 
 
 
 
 

 

Volley league «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (1η αγωνιστική)

Σάββατο 28 Οκτωβρίου

Γυμναστήριο Εσπέρου 17.00 (ΕΡΤ-2): Εθνικός ΟΦΠΦ - Παναχαϊκή Πετ. 2013

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Φραγκάκης, Επόπτες: Παπαχατζής, Κουρπανίδης, Παρατηρητής: Ράπτης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» 16.30: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Παπακοσμάς, Επόπτες: Καλπακίδου, Βρούτσης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Γραμματεία: Κούτρα

Γυμναστήριο Μετς 17.00: Παναθηναϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Λ., Επόπτες: Σκριμπώνης, Διαμάντης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 18.00 (Live Streaming): ΠΑΟΚ - ΑΟΠ Κηφισιάς

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης, Επόπτες: Ανθυμίδης, Δρανίτσας, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Κανήθου 18.00: Ηρακλής Χαλκίδας - Ηρακλής Πετ. 2015

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής, Επόπτες: Μαύρος, Οικονομοπούλου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Γραμματεία: Τριανταφύλλου.

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος» 18.00 (ΕΡΤ-2): Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Επόπτες: Καραγιαννόπουλος, Γλωσσίδης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject