Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-12-2017

Εθνικός Πειραιώς - ΑΟ Φοίνικας Σύρου (6η αγωνιστική, 2/12, 18.30)

Rate this item
(0 votes)
Στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας θα γίνει μία από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής καθώς ο Εθνικός Πειραιώς θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Σύρου ο οποίος θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Πολωνό προπονητή Όσκαρ Κάσμαρτσικ (6η αγωνιστική, 2/12, 18.30, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κυριοπούλου).

 

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα αλλά για δεύτερη μέσα στη σεζόν μετά τη μονομαχία τους στον Δ΄όμιλο του Λιγκ Καπ που έγινε στην Ερμούπολη και μάλιστα τότε οι συριανοί νίκησαν δύσκολα 3-2.

Ο Εθνικός μετά τα δύο τρίποντα που πήρε στην αρχή με Παναχαϊκή και Παμβοχαϊκό έφτασε στους 6 βαθμούς αλλά στη συνέχεια γνώρισε τρεις ήττες.

Ο νεαρός ακραίος του Εθνικού Πειραιώς Κυριάκος Σπυριούνης είπε: «Αντιμετωπίσαμε τον Φοίνικα στο Λιγκ Καπ. Σαφώς είναι καλή και δυνατή ομάδα αλλά εμείς εδώ και καιρό δουλεύουμε την τακτική μας. Εάν καταφέρουμε να κρατήσουμε την τακτική μας στον αγώνα θα νικήσουμε. Στην προπόνηση αναλύουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και κάθε παίκτη ξεχωριστά. Γνώση μας βοηθάει πολύ στο να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο. Στην ομάδα μας υπάρχει καλό κλίμα, θετικό πνεύμα και καλή διάθεση. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Είναι σίγουρο πως οι φίλοι του Εθνικού θα μας στηρίξουν και σε αυτόν τον αγώνα».

Ο Φοίνικας Σύρου έχει 10 βαθμούς και προέρχεται από τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού. Ντεμπούτο στον πάγκο θα κάνει ο Όσκαρ Κάσμαρτσικ ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα και θα μείνει για να συναντήσει την αποστολή της ομάδας που ταξιδεύει ακτοπλοϊκώς από την Ερμούπολη στον Πειραιά. Ο Φοίνικας μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή θα μείνει στην Αθήνα για να ταξιδέψει την Δευτέρα στη Νορβηγία για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπέργκεν.

Ο κεντρικός του Φοίνικα Αλέξανδρος Χήρας δήλωσε για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Η ομάδα μας παίζει καλά και απέναντι στον Παμβοχαϊκό δείξαμε καλή αντίδραση. Αυτή η νίκη μας ανέβασε ψυχολογικά και πάμε για να πάρουμε το διπλό στην έδρα του Εθνικού. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλή και μαχητική ομάδα που εάν βρει ρυθμό στο σερβίς πιέζει πολύ. Στο Λιγκ Καπ νικήσαμε δύσκολα 3-2. Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας τώρα αλλά ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ξεκινάμε μία δύσκολη και μεγάλη αποστολή. Την Δευτέρα θα πετάξουμε για Νορβηγία. Είδαμε τον αντίπαλο μας σε βίντεο. Είναι καλή ομάλα αλλά είναι στα μέτρα μας. Η αλλαγή προπονητή και η έλευση του κυρίου Κάσμαρτσικ θα δώσει άλλο αέρα στην ομάδα και σίγουρα μεγαλύτερα κίνητρα σε όλους».

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα. Στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ο Φοίνικας νίκησε 3-2 σετ.
 


 

Volley league «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΡΓΡΑΜΜΑ (6η αγωνιστική)

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας

Διαιτητές: Αβραμίδης, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Καρακούλια.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Γυμναστήριο Ρέντη 17.00 (ΕΡΤ2): Ολυμπιακός - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Μαυρικίδου, Δαλέκου. Γραμματεία: Κορρέ.

Γυμναστήριο Εσπέρου Καλλιθέας 18.30: Εθνικός Πειραιώς - ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κατερλή, Διαμάντης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο Κουκούλι 18.00: Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Ονόπας, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Πετούσης Ν., Σιακαβέλλας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο 19.00: ΑΟΠ Κηφισιάς - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Σκριμπώνης, Κυργιαλάνη. Γραμματεία: Μπίτσικα.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Γυμναστήριο Βόχας 18.00 (WEB-ΕΡΤ): ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Kουγιάς, Κουρπανίδης, Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

Mε κόκκινο χρώμα σημειώνονται οι αλλαγές.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject