Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-01-2018

O Φοίνικας πάει για την ιστορική ανατροπή με την Μοντάνα (31/1, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
O Φοίνικας Σύρου θα φιλοξενήσει την Tετάρτι (31/1) τη βουλγαρική Μοντάνα στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ. Στον πρώτο αγώνα η Μοντάνα νίκησε με 3-1 σετ και ο Φοίνικας για να προκριθεί θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και στη συνέχεια να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

 

Οι συριανοί διεκδικού την πρώτη πρόκριση στην ιστορία τους στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Πολωνός προπονητής του Φοίνικα Όσκαρ Κάζμαρτσικ υποστηρίζει πως στο χέρι των παικτών του είναι η ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα και πως σημαντικό ρόλο θα παίξει η ψυχολογία. 

Ο λίμπερο του Φοίνικα Δημήτρης Ζήσης είπε: «Είναι πολύ σημαντικό ματς για μας και για όλο το νησί. Αν περάσουμε θα είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά για τον Φοίνικα. Αυτό μας κάνει να το θέλουμε, ώστε κα πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Στην Βουλγαρία μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω! Δεν έγινε όμως και γι’ αυτό την Τετάρτη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 4 η και για 5 σετ! Η Μόντανα είναι μια καλή ομάδα που ποντάρει πολλά στα σωματοδομικά της στοιχεία. Αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα  γιατί φέτος θα έλεγα ότι δεν παίζουμε πολύ καλυτέρα εντός έδρας και αυτό πρέπει να αλλάξει για τα ματς που ακολουθούν. Ο κόσμος από την πλευρά του βοηθά όσο μπορεί την ομάδα και ίσως να υπάρχει λίγο περισσότερη πίεση. Είμαι όμως σίγουρος ότι στα ματς τα κρίσιμα εντός έδρας αυτό θα μετατραπεί σε ενα επιπλέον συν για μας».

Ο αγώνας στη Σύρο θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα έχει διαιτητές τους Τιέν Κουτς και Φλορίν Ντιμάτσι.

 

Εφόσον ο Φοίνικας προκριθεί θα αντιμετωπίσει είτε την τουρκική Μάλι Πιγιένκο είτε την Σρόιτελ Μινσκ από τη Λευκορωσία. Η Μάλι Πιγιένκο στον πρώτο αγώνα στην Τουρκία είχε νικήσει 3-0 σετ.

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject