01-02-2018

Ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου για τους νικητές των διαγωνισμών

Η διοίκηση του Α.Ο.Φοινίκα Σύρου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ Σύρου, θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας βόλεϊ για τα αποτελέσματα της μεγάλης κλήρωσης της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου που πραγματοποιήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ - ΜΟΝΤΑΝΑ που έφερε ακόμα μια νίκη στη Σύρο:

1. Ο Νο 5384 κερδίζει το ταξίδι για δύο, με την BLUE STAR στην πανέμορφη Βενετία, τις ημέρες του μοναδικού καρναβαλιού. Το πακέτο περιλαμβάνει όλα τα έξοδα μετακίνησης από Σύρο προς Βενετία, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Βενετίας, διαμονή και γεύματα ταξιδιού από Πάτρα προς Βενετία (αναχώρηση από Σύρο, 8/2/2018 και επιστροφή 16/2/2018

2. Ο Νο 1906 κερδίζει το best seller smartphone στην Ευρώπη, Redmi Note 4 (Snapdragon) της Xiaomi (Οθόνη 5.5", RAM 3GB, Μνήμη 32GB, Πίσω Κάμερα 13MP, Selfie 5MP, Δίκτυο 4G, Πυρήνες CPU 8, SIM Dual, Μπαταρία 4100mAh)

3. O No 2009 κερδίζει ένα Tablet Lenovo 10 TB-X103F 10.1" (16GB) – (Οθόνη 10.1", 1280 x 800 pixels, CPU 1300MHz, Quad-Core, RAM 1GB, Μνήμη aποθήκευσης 16GB, λειτουργικό Android,

4. Οι λαχνοί 5900, 5813, 1432, 1700, 6303, 0033, 5565, 5133, 5256, 3101, 5401 και 2138, από ένα βιβλίο με τίτλο «Του άνεμου και της αρμύρας», με το γαστρονομικό πλούτο και συνταγές από όλα τα νησιά των Κυκλάδων

Για την ιδιαίτερα επιτυχή διοργάνωση αυτής της καμπάνιας και της κλήρωσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας που συμμετείχαν στην κλήρωση και κυρίως τους χορηγούς μας:

v Την BLUE STAR για την προσφορά των εισιτηρίων Σύρος – Πειραιάς με επιστροφή για 2 άτομα

v Την SUPERFAST FERRIES και την ΑΝΕΚ LINES για την προσφορά εισιτηρίων για δύο άτομα με δίκλινη καμπίνα στη γραμμή Πάτρα – Βενετία με επιστροφή, καθώς και για τα γεύματα που θα προσφέρει επί του πλοίου

v Την εταιρεία ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Α.Ε. για την εκτύπωση των ενημερωτικών φυλλαδίων και των λαχνών

v Την εταιρεία ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ Α.Ε. για την προσφορά του tablet

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

v Το Επιμελητήριο Κυκλάδων και τα στελέχη του για τη διοργάνωση και υλοποίηση της όλης προσπάθειας καθώς και για την προσφορά των δώδεκα βιβλίων

v Όλα τα νέα παιδιά – φίλους της ομάδας που προσέφεραν από τον προσωπικό τους χρόνο για την ενημέρωση του κοινού και τη διάθεση των λαχνών

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την επιθυμία και το όραμα τόσο του παρόντος όσο και των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων, που με την ανυπολόγιστη προσφορά τους έφεραν την ομάδα μας στην Α1 κατηγορία. Όραμά μας, η ομάδα να συνεχίσει με τη βοήθεια και υποστήριξη όλων μας, να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Σύρου, να συνεχίσει να δίνει ικανοποίηση, χαρά και περηφάνια στους Συριανούς, να εμπλουτιστεί με περισσότερους αθλητές προερχόμενους από τον τόπο μας και να αποτελεί μια όαση χαλάρωσης και εκτόνωσης στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε.

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Ρούσσος