Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-02-2018

O ΑΟΠ Κηφισιάς στα εγκαίνια του καταστήματος WATT+VOLT

Rate this item
(0 votes)
Σε εορταστικό κλίμα εγκαινίασε την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου η WATT+VOLT το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα, στη Λεωφ. Κηφισίας 217Α, στο Μαρούσι, καλώντας φίλους, συνεργάτες και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να γιορτάσουν την έλευση μιας νέας, ολοκληρωμένης εμπειρίας υπηρεσιών ενέργειας και να «φανταστούν περισσότερα» για τις δυνατότητες του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου.

Μαζί με περισσότερους από 150 φίλους της WATT+VOLT που απόλαυσαν τη γιορταστική ατμόσφαιρα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος, και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης. Την κορδέλα εγκαινίων έκοψε ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, παρουσία του κ. Γιώργου Πατούλη.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς, κος Γιώργος Παπαδόπουλος, στήριξε και αυτός την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος WATT+VOLT και παρευρέθηκε στην εκδήλωση μεταφέροντας τις πιο θερμές ευχές του: «Εύχομαι από καρδιάς η WATT+VOLT να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί αγωνιστικά και να κάνει υπερήφανο έναν από τους βασικούς χορηγούς της. Είμαστε σίγουροι ότι ο στόχος θα επιτευχθεί και για τους δύο, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την επιτυχία».

Το νέο κατάστημα WATT+VOLT άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό με στόχο να προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση σχετικά με την εξοικονόμηση που μπορεί να πετύχει κάθε ενδιαφερόμενος στο λογαριασμό του. Πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος έως -25%, στο κατάστημα WATT+VOLT οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν καινοτόμες υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας SmartEnergy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Το 2017, η εταιρεία έλαβε τη στρατηγική απόφαση να εισέλθει δυναμικά στη λιανική αγορά, αναπτύσσοντας δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε ένα χρόνο άνοιξαν 10 καταστήματα (Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Πάτρα, Αθήνα, Γιάννενα, Εύοσμος), 5 ακόμη βρίσκονται υπό κατασκευή σε Αθήνα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Πειραιά, ενώ συνολικά, ως το τέλος του 2018, αναμένεται να λειτουργήσουν 20 καταστήματα και shop-in-shop σε κεντρικές πόλεις της χώρας.

Κατάστημα WATT+VOLT Αθήνα:

Λεωφ. Κηφισίας 217Α, Μαρούσι, Τηλ.: 2130.189.300

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις τις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσει λόγω της ισχυρής δραστηριοποίησής της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος  του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών. Έχει σχεδιάσει τα Προγράμματα Corporate Energy (Corporate L και Corporate M) που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις απολαμβάνουν οι οικιακοί καταναλωτές με τα Προγράμματα Home Energy.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr

Από το Γραφείο Τύπου

ΑΟΠ Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject