Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-06-2018

Γιάννης Καρκαλής: «Ο Ηρακλής Χαλκίδας θα είναι κανονικά στην volley league»

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας Γιάννης Καραλής έδωσε στο volleyleague.gr ένα πρώτο στίγμα για τα σχέδια που υπάρχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, για τις ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διοικητικό επίπεδο, την περίπτωση παραμονής του Σπύρου Γκολίτση ενώ αποκάλυψε πως ο σύλλογος έχει δραστηριοποιήσει και τμήμα μπιτς βόλεϊ με ιδιόκτητη εγκατάσταση δύο γηπέδων στη Νέα Αρτάκη όπου βρίσκονται σε εξέλιξη αγώνες του Πανεπιστημίου Χαλκίδας.

«Θα ξεκινήσω με την ανησυχία μου σχετικά με τον Εθνικό Πειραιώς. Ελπίζω να βρει ο σύλλογος τον δρόμο του και να βρει τις λύσεις για να κρατηθεί στην κατηγορία. Εμείς είμαστε σε φάση απολογισμού και ανασυγκρότησης. Κλείνουμε από μέρα σε μέρα όλες τις εκκρεμότητες»


Οικονομικά και αγωνιστικά τι απολογισμός υπάρχει;


«Σε λίγες ημέρες θα είμαι έτοιμος να πω περισσότερα και να δημοσιοποιήσω ως οφείλω τον απολογισμό της σεζόν 2017-18 σε αγωνιστικό, διοικητικό και οικονομικό επίπεδο. Οικονομικά κλείνουμε χωρίς ανοίγματα και βαρύδια για τη νέα σεζόν».


Θα έχουμε αποχωρήσεις από το ΤΑΑ;


«Δίνουμε προταιρεότητα στο νέο διοικητικό σχήμα καθώς οι επαγγελματίες που ήταν στο ΤΑΑ έχουν πολλές υποχρεώσεις και πιθανότατα να έχουμε ορισμένες αλλαγές. Ωστόσο θα είναι όλοι κοντά στην ομάδα και θα βοηθούν. Θυμάστε πως όταν ξεκίνησε ο σύλλογος ήμουν μόνος, ήρθε ο Γκολίτσης, ήρθαν όλοι οι αξιολόγοι παράγοντες και επιτυχημένοι επαγγελματίες που έδωσαν αίγλη και κύρος στην διοίκηση. Η βάση του συλλόγου έχει μεγαλώσει και αυτό είναι η επιτυχία».


Υπάρχει ανησυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο;


«Σε μία περιόδο που υπήρχει μεγάλη κρίση όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να είναι στο τραπέζι αλλά το σίγουρο είναι πως ο Ηρακλής Χαλκίδας τη νέα σεζόν θα είναι κανονικά στο πρωτάθλημα της Volley League. Aυτό που δε μπορώ να σας πω τώρα είναι τον στόχο που θα θέσουμε. Εάν θα πάμε για παραμονή ή για 8αδα ή ακόμα και για 4αδα».


Ο Σπύρος Γκολίτσης θα μείνει στη θέση του προπονητή;


«Θέλω να κάνετε λίγο υπομονή για όλα τα θέματα. Προέχει να συγκροτήσουμε τη νέα διοίκηση η οποία και θα πάρει τις αποφάσεις για τη νέα ομάδα».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject