Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-06-2018

Η ΑΕ Κομοτηνής ανακοίνωσε την παραμονή του προπονητή Ηλία Κρεούζη

Rate this item
(0 votes)
Την ανανέωση της συνεργασίας με τον «αρχιτέκτονα» της ανόδου, Ηλία Κρεούζη, ανακοίνωσε η νεοφώτιστη στην Volley League, MΓΣ ΑΕ Κομοτηνής.

 

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής

«Με τον Ηλία Κρεούζη θα πορευτεί και την ερχόμενη σεζόν η ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στο δύσκολο αλλά ενδιαφέρον ταξίδι της στην Volleyleague.

Η διοίκηση της Α.Ε. Κομοτηνής τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του νεαρού προπονητή, τόσο για την εργατικότητα και τις ώρες προπονήσεων που αφιερώνει όσο και για το ήθος που τον διακρίνει! Άλλωστε είναι τέτοια η αμοιβαία εκτίμηση που χρειάστηκαν λίγα λεπτά έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να επιτευχθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Άλλωστε με τον Ηλία Κρεούζη στο τιμόνι, η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Volleyleague!

Έτσι λοιπόν ο Ηλίας Κρεούζης έχει ήδη προχωρήσει στον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν με πρώτο πλάνο να βρίσκονται οι ανανεώσεις των αθλητών ενώ παράλληλα ψάχνονται περιπτώσεις για να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ.»

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject