Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-07-2018

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός για τον Γιάννη Λαρσινό

Rate this item
(0 votes)
Το Δ.Σ του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός καθώς και όλοι οι φίλοι του συλλόγου, συγκλονισμένοι από τον απρόσμενο και αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Λαρσινού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του .

Ο εκλιπών θα είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους της εποχής μας που θα μείνει στην ιστορία της Κορινθίας για την δημιουργικότητα και την κοινωνική προσφορά του .

Ήταν ένα λαμπρός Άνθρωπος που κατάφερνε να συγκεντρώνει επάνω του πολλά και διαφορετικά ταλέντα και πάντα με χαμόγελο αυτοπεποίθησης & αισιοδοξίας , που τον οδηγούσαν στην επιτυχία .

Προσέφερε πραγματικά ως άνθρωπος και ως επιχειρηματίας στην Κορινθία και στην Πελοπόννησο .

Τόσο ο ίδιος όσο και η εταιρεία <<Γ. Λαρσινός>> είναι άρρηκτα δεμένοι με τον Παμβοχαϊκό από το 2011 όταν πραγματοποιήθηκε η άνοδος του συλλόγου στην volley league.

Η πρόωρη απωλειά του σκορπίζει θλίψη στην οικογενειά του όπως και στην δική μας οικογένεια αυτή του Παμβοχαικού .Η Κορινθιακή κοινωνία θα στερηθεί έναν πολυτιμότατο Άνδρα!!

Η μνήμη του θα παραμείνει αναλλοίωτη στον χρόνο για το ανθρώπινο πρόσωπο που επέδειξε σε όλη του την διαδρομή .

Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη !!!

Για τον

ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject