Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-03-2016

Κοκκινάκης: «Αφιερωμένο στα αδέλφια μου»

Rate this item
(0 votes)
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτή η διάκριση. Την αφιερώνω στην ομάδα μου και στα αδέλφια μου...», είπε ο Μενέλαος Κοκκινάκης μόλις πληροφορήθηκε την ανάδειξη του ως mvp Βίκος Cola της 21ης αγωνιστικής.

Eίναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται mvp και τονίζει: «Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειά στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή μου. Η ομάδα μου από αγώνα σε αγώνα είναι όλο και καλύτερη και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ποιά είναι η διαφορά του σημερινού Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό του Α΄γύρου;

«Εχουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια και ταχύτερους αυτοματισμούς και αυτό φαίνεται στα ντέρμπι».

Περιμένεις τον  ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του κυπέλλου καλύτερο από ότι το Σάββατο που τον νικήσατε εύκολα;

«Το μόνο που κοιτάω είναι την ομάδα μου. Δεν περιμένω τίποτα από τον ΠΑΟΚ. Το πως θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ είναι θέμα που αφορά την ομάδα του ΠΑΟΚ. Εμείς με όποιον και να παίξουμε θα κάνουμε αυτά που δουλεύουμε εδώ και μήνες και είμαι αισιόδοξος».

Ποια είναι τα "αδέλφια" σου που τους αφιερώνεις τον τίτλο;

«Είναι οι φίλοι μου που είμαστε μαζί από το Γυμνάσιο. Είναι φαληριώτες που έχουμε περάσει πολλά και είμαστε πολύ δεμένοι. Είναι ο Τίμος και ο Νίκος Μαρασίδης, ο Δούλης, ο Κωνσταντινίδης, ο Αραΐτζόγλου, ο Πλιάτσικας, ο Ταμπαξής και ο Φαφούτης με τους οποίους είμαστε δεμένοι και έχουμε κάνει και τατουάζ brothers. Τους ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και που με τιμούν με τη φιλία τους».

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Κοκκινάκης: «Αφιερωμένο στα αδέλφια μου»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject