Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-09-2014

Το πρώτο μαθητικό τετράδιο για το βόλεϊ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Rate this item
(0 votes)
Το 1ο μαθητικό τετράδιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είναι γεγονός. Το τμήμα μάρκετινγκ του ακριτικού συλλόγου πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και δείχνει το δρόμο για το πως μπορεί να προβληθεί το άθλημα και να έχουν έσοδα οι ομάδες...
Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:
 
«Φέτος πάμε να πάρουμε πρωτιές και στα θρανία και γι αυτό το λόγο σχεδιάσαμε το Τετράδιο και το Εβδομαδιαίο Σχολικό Πρόγραμμα του Εθνικού Volleyball Team, τα οποία είναι ήδη προς διάθεση για του μαθητές της πόλης μας και όχι μόνο!
Συγκεκριμένα είναι τετράδιο σπιράλ δύο (2) θεμάτων (Photo), διαστάσεων 17 x 25cm & 29,5 x 21cm.
Που μπορούμε να τα βρούμε?
Στο Βιβλιοπωλείο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ» της Φωτεινής Σκαρλακίδου (Ανδριανουπόλεως 4Α – Αλεξανδρούπολη). Για περισσότερες πληροφορίες διάθεσης στο τηλέφωνο 25510 22908. Επίσης οι φίλοι του Εθνικού οι οποίοι διαμένουν σε άλλες πόλεις εκτός Αλεξανδρούπολης, μπορούν να δώσουν παραγγελία ηλεκτρονικά στο mail skarlakidou@otenet.gr και θα τους αποσταλούν.
Έσοδα από την αγορά του κάθε τετραδίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό».
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Το πρώτο μαθητικό τετράδιο για το βόλεϊ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject