Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-06-2018

Η ΕΡΤ3 έγραψε ιστορία στο μπιτς βόλεϊ λιγκ στον Σχινιά

Rate this item
(0 votes)
Η δίωρη τηλεοπτική κάλυψη της ΕΡΤ3 την Κυριακή 24 Ιουνίου στους τελικούς του μπιτς βόλεϊ λιγκ 2018 (beach volley league 2018) στις εγκαταστάσεις του Καράβι Κλαμπ στην παραλία του Σχινιά έγραψε τη δική της ιστορία στο άθλημα.

 

Για πρώτη φορά η Volley League καινοτόμησε χρησιμοποιώντας VAR (video assistant referee) σε αγώνες beach volley. Το test event στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Η παραγωγή ήταν της INA TV.

 

H τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης ήταν full high definition ενώ την παράσταση έκλεψαν τα πλάνα από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη σε drone και έδινε πανοραμικά πλάνα από τις εκπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Καράβι Club αλλά και της μοναδικής παραλίας του Σχινιά. Να σημειωθεί πως ο χειρισμός και η χρήση του drone απαιτεί ειδική άδεια πτήσης αλλά και ειδικό χειριστή με σχετικό δίπλωμα.

 

Το βασικό γήπεδο με την ονομασία «Καραντάσιου - Τριανταφυλλίδη» φιλοξένησε του τελικούς, ενώ τα δύο βοηθητικά φέρουν τις ονομασίες του Ρούλη Αγραπιδάκη και του Γιάννη Φάκα. Αυτά τα τρία γήπεδα φέρουν την ειδική χαλαζιακή κρυσταλική άμμο, ενώ υπάρχουν και άλλα βοηθητικά γήπεδα που είναι αφιερωμένα στον Μανώλη Ρουμελιώτη και στον αδελφούς Καζάζη.

 

«Είμαι εντυπωσιασμένος από την εικόνα που βγαίνει στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης και που μπαίνει σε όλα τα σπίτια στην ελληνική επικράτεια και όχι μόνο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΕΡΤ για αυτή την παραγωγή που είναι σε υψηλά στάνταρ. Βέβαια η ΕΡΤ έχει καλύψει και Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμια πρωταθληματος και έχει την τεχνογνωσία αλλά πλέον η τεχνολογία εξελίσσεται και μας παρουσιάζει νέα δεδομένα. Το μπιτς βόλεϊ προσφέρεται για υψηλού επίπεδου μεταδόσεις διότι είναι ένα άθλημα με πανοραμικές εικόνες και ωραίες παραστάσεις. Η εφετινή διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ λιγκ είναι σταθμός για το άθλημα», δήλωσε ο υπεύθυνος αγωνιστικού του μπιτς βόλεϊ λιγκ Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και πρόσθεσε: «Γενικά η διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ λιγκ είναι μία καινοτοιμία και η πρώτη που δειλά δειλά έφερε τους συλλόγους μέσα στο άθλημα».

 

Δείτε την τηλεοπτική μετάδοση: ΕΔΩ

 

camera3.jpg4491279.jpgbv1.jpgsxiniasdrone.pngcamera2.jpgcamera1.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Η ΕΡΤ3 έγραψε ιστορία στο μπιτς βόλεϊ λιγκ στον Σχινιά
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject