Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-06-2018

Ο Ολυμπιακός με Σολιγκόρσκ Λευκορωσίας ή τη γερμανική Φρανκφούρτη

Rate this item
(1 Vote)
Δύσκολο αναμένεται το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο CEV Cup ανδρών αλλά η συνέχεια αναμένεται λίγο πιο βατή.

Ο Ολυμπιακός παρότι προκρίθηκε χωρίς αγώνα στον Β΄γύρο εκεί θα αντιμετωπίσει ομάδα που θα βγει έξω από τον Α΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον Β΄γύρο του CEV Cup τον ηττημένο του ζευγαριού Σολιγκόρσκ (Λευκορωσίας) - Γιουνάιτεντ Βόλεϊ Φρανκφούρτης (Γερμανία).

Οι αγώνες των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού στον Α΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνουν 10 και 17 Οκτωβρίου ενώ ο Ολυμπιακός θα αρχίσει τους αγώνες του στις 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη και η ρεβάνς εκτός έδρας.

Εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί στον Γ΄γύρο του CEV Cup θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα προκύψει: Νικητής Κος (Κόσσοβο) - Αζαξιό (Γαλλία) και ηττημένος Τερουέλ (Ισπανία) - Λίντελνμανς Αασλτ (Βέλγιο) από το Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Γ΄γύρο οι αγώνες θα γίνουν 19 Δεκεμβρίου και 16 Ιανουαρίου με ρεβάνς στο Ρέντη.

 

Οι πίνακες του CEV Cup ανδρών: ΕΔΩ

 

Οι πίνακες του Champions League ανδρών: ΕΔΩ

 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Champions League Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο Ολυμπιακός με Σολιγκόρσκ Λευκορωσίας ή τη γερμανική Φρανκφούρτη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject