Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-12-2014

Επιστολή του ΠΑΣΑΠ προς τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Με επιστολή που απέστειλε προς την ΕΣΑΠ την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Α.Π ζητάει από τον πρόεδρο της Λίγκας, Παντελή Ταρνατώρο να παρέμβει προσωπικά, προκειμένου οι άνθρωποι της διοίκησης του ΤΑΑ ΑΕΚ να έρθουν σε επαφή με τους αθλητές, οι οποίοι θέλουν να λύσουν άμεσα τα συμβόλαιά τους, αλλά δεν μπορούν, αφού υπάρχει παντελής έλλειψη επικοινωνίας με τους παράγοντες της "Ένωσης".

Αναλυτικά η επιστολή του ΠΑ.Σ.Α.Π έχει ως εξής:
 
"Προς: Πρόεδρο ΕΣΑΠ κ. Ταρνατώρο
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Η παντελής απουσία διοίκησης στο ΤΑΑ ΑΕΚ και η έλλειψη επικοινωνίας των «κιτρινόμαυρων» παραγόντων με τους αθλητές, κάποιοι εκ των οποίων θέλουν να προχωρήσουν στη λύση των συμβολαίων τους, έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Με δεδομένη λοιπόν την δυσάρεστη αυτή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τμήμα του ιστορικού συλλόγου, ζητάμε την προσωπική σας παρέμβαση, ώστε με τις ενέργειές σας οι άνθρωποι του ΤΑΑ ΑΕΚ να έρθουν σε επαφή με τους αθλητές, προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και να λυθούν ΑΜΕΣΑ τα συμβόλαια όσων επιθυμούν.
Οι απλήρωτοι αθλητές, των οποίων οι συμφωνίες με το ΤΑΑ δεν τηρήθηκαν, δεν μπορούν να είναι έρμαια των διαθέσεων των παραγόντων της ΑΕΚ, ενώ δεδομένης και της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου, θα πρέπει οι αθλητές να φροντίσουν για το μέλλον τους, αλλά κυρίως το μέλλον των οικογενειών τους.
Αναμένουμε τις προσωπικές σας ενέργειές, που θα οδηγήσουν στην άμεση διευθέτηση του παραπάνω σοβαρού ζητήματος και αιτήματος των αθλητών".
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Επιστολή του ΠΑΣΑΠ προς τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject