Print this page
09-09-2018

Κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2018-19 και συνεδρίαση της VLA

Rate this item
(3 votes)
Η κλήρωση του προγράμματος του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα 2018-19 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Coral Hotel ώρα 19.30.

 

Εχουν προσκληθεί να παραβρεθούν ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο ΓΓΑ Τζούλιο Συναδινός, εκπρόσωποι των ομάδων της Volley League, αθλητές, διαιτητές και θα τιμηθούν οι κορυφαίοι της σεζόν 2017-18 έτσι όπως αναδείχτηκαν από την ψηφοφορία των προπονητών όλων των ομάδων.

 

Θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις για τις καινοτομίες που θα έχει το νέο πρωτάθλημα με την καθιέρωση νέων τεχνολογιών με βάση τα διεθνή πρότυπα που θα ενισχύσουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

 

Παράλληλα το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου 2018 η ΕΣΑΠ θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της VLA (Ευρωπαϊκής Ένωσης Λιγκών).

Στην Αθήνα θα παραβρεθούν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των ιδρυτικών Λιγκών της VLA (Πολωνία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία) οι οποίοι θα τιμήσουν και με την παρουσία τους την κλήρωσης της Volley League Πάμε Στοίχημα 2018-19.

 

 

 

Η χρυσή βίβλος των πρωταθλητών

* Τα ρόστερ των ομάδων είναι ενημερωμένα μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.