Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-09-2018

H Euromedica στηρίζει την Volley League για 4η αγωνιστική σεζόν

Rate this item
(0 votes)
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Euromedica Ανώνυμη Εταιρεία παροχής ιατρικών υπηρεσιών - Ιδιωτικές Κλινικές - Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια - Ιδιωτικά Πολυιατρεία» για 4η συνεχή χρονιά...

 

θα συνεχίσει να προσφέρει προς τους αθλητές των σωματείων-ομάδων μελών της ΕΣΑΠ παροχές και υπηρεσίας υγείας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2018/2019 για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο  Όμιλος Euromedica είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Υγείας στην Ελλάδα (βάσει του αριθμού των κλινών) και παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης μέσω του εκτενούς δικτύου της σε όλη την Ελλάδα. Ξεκινώντας το 1989  με ένα διαγνωστικό κέντρο, η Euromedica έχει έκτοτε εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους ιατρικούς ομίλους της χώρας. Σήμερα η EUROMEDICA συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, επενδύοντας τόσο στην ισχυροποίηση της παρουσίας της εντός Ελλάδος, όσο και στην επέκταση της δραστηριότητάς της στη ΝΑ Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.»

Η ΕΣΑΠ ευχαριστεί τη Euromedica ΑΕ για την υποστήριξη και τη δημιουργική συνεργασία, η οποία αποδεικνύεται εμπράκτως με τη συνέχιση της χορηγικής υποστήριξης.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις H Euromedica στηρίζει την Volley League για 4η αγωνιστική σεζόν
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject