Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-05-2016

Συνέδρειο ΣΦΕΕΟΠ: «Έχει ανοίξει κύκλος εξωστρέφειας και προοπτικής»

Rate this item
(0 votes)
Συνέδρειο ΣΦΕΕΟΠ: «Έχει ανοίξει κύκλος εξωστρέφειας και προοπτικής»
Download attachments:
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε του 1ο Συνέδριο για την Ελληνική Πετοσφαίριση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων με την πολύτιμη συνεργασία της Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΣΕΦΑΑ).

 

Για δύο ημέρες το αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ αποτέλεσε το επίκεντρο του Συνεδρίου με τους συμμετέχοντες να βγάζουν πολύτιμα συμπεράσματα από τις 55 συνολικά εισηγήσεις και τα 2 θεματικά σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν.

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου χαιρετισμό απεύθυναν οι φορείς του αθλήματος δίνοντας το παρών ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Παναγιώτη Σιδέρης, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης και ο Διευθυντής του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδη.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο καθ. Νίκος Αποστολίδης, Διευθυντής του τομέα Αθλοπαιδιών της ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπρόσωπος του Κοσμήτορα της Σχολής καθ. Νικόλαου Γελαδά.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και γενικός Συντονιστής του ΣΦΕΕΟΠ Γιάννης Στουραϊτης κατά την ομιλία του στην έναρξη του διημέρου, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους του αθλήματος και της Πανεπιστημιακής κοινότητας μεταξύ άλλων τόνισε:

 

«Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε όχι μόνο στην ανάδειξη των προβλημάτων του αθλήματος, αλλά κυρίως στην αναζήτηση συμπερασμάτων που μπορεί να οδηγήσουν στην επίλυση τους. Το συνέδριο αποτελεί από μόνο του ένα σημαντικό γεγονός τόσο για το βόλεϊ, όσο και για τον Ελληνικό Αθλητισμό. Δείχνει τη δυναμική του αθλήματος και ταυτόχρονα δημιουργεί υποθήκη για το παρόν και το μέλλον της πετοσφαίρισης, τόσο μέσα από την μαζικότητα, αλλά και από τις Εθνικές Ομάδες που αποτελούν τον καθρέφτη της.  Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στα μέλη του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού της Πετοσφαίρισης του τομέα Αθλοπαιδιών της Σ.Ε.Φ.Α.Α., αλλά και μελών της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, καθηγητές κ. Γιάννη Αγγελονίδη, Παναγιώτη Κουντούρη, Γρηγόρη Μαλουσάρη και Καρολίνα Μπαρζούκα για την καθοριστική συμβολή τους στην επιμέλεια, παρουσίαση και επιτυχία του εγχειρήματος. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλεται στον Κοσμήτορα της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή κ. Νικόλαο Γελαδά για τη δωρεάν παραχώρηση των χώρων της Σχολής για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

 

Ο Σύλλογός μας στα τρία χρόνια ζωής του, μέσα από τις δράσεις του, οικονομική στήριξη των αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων, διοργάνωση τριών ημερίδων, δημιουργία τηλεοπτικού σποτ, προωθητικές ενέργειες σε μεγάλες διοργανώσεις και ΤΩΡΑ με τη διοργάνωση του 1ου συνεδρίου για την Ελληνική Πετοσφαίριση, έχει ανοίξει έναν κύκλο εξωστρέφειας και προοπτικής που θεωρούμε ότι έχει ανάγκη το άθλημά μας. Στη διακριτική μας ευχέρεια είναι ο κύκλος αυτός να διευρυνθεί δίνοντας στο άθλημα τη δυναμική που του αξίζει.

 

Με τις θερμές ευχαριστίες στους φορείς του αθλήματος, αλλά και στα άτομα που με τη συμμετοχή τους διευρύνουν τη βάση στήριξης του αθλήματος μας και συμβάλλουν στον κοινό προβληματισμό για το μέλλον του Ελληνικού Βόλεϊ και Μπιτς Βόλεϊ γενικότερα, και των Εθνικών Ομάδων ειδικότερα.

 

Με την ευχή ότι την επόμενη μέρα θα έχουμε το βόλεϊ που μπορούμε και αξίζουμε να έχουμε!».

 

Την έναρξη του 1ου Συνεδρίου κήρυξε ο «δάσκαλος» του αθλήματος Νίκος Μπεργελές ο οποίος και αποτέλεσε το τιμώμενο πρόσωπο του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης που του απένειμε το βραβείο «Μιχάλης Μαστρανδρέας».

 

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Συντονιστή του  ΣΦΕΕΟΠ Γιάννη Στουραϊτη και την αδερφή του αείμνηστου παράγοντα Έμιλυ Μαστρανδρέα.

 

Παράλληλα τιμήθηκαν από τον ΣΦΕΕΟΠ και οι καθηγητές και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννης Αγγελονίδης, Παναγιώτης Κουντούρης, Γρηγόρης Μαλουσάρης και Καρολίνα Μπαρζούκα για την πολύτιμη συμβολή τους στην διοργάνωση του Συνεδρίου.

 

Τα συμπεράσματα του 1ου Συνεδρίου για την Ελληνική Πετοσφαίριση θα δοθούν στην δημοσιότητα από την Οργανωτική Επιτροπή τις επόμενες ημέρες. 

 

 

sfeeop-synedrio-4.jpgsfeeop-synedrio1.jpgpapageorgiou.jpgsfeeop-synedrio-2.jpgtarnatoros.jpgsfeeop-synedrio-3.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Ιστορία - History Εκδηλώσεις Συνέδρειο ΣΦΕΕΟΠ: «Έχει ανοίξει κύκλος εξωστρέφειας και προοπτικής»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject