Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος στην διαδικτυακή εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova.
O υπεύθυνος αγωνιστικού του Beach Volley League OΠΑΠ 2019 Mιχάλης Τριανταφυλλίδης μίλησε για την 7η διοργάνωση του Beach Volley League OΠΑΠ που διοργανώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Karavi Club στον Σχινιά. Αναφέρθηκε στο αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο και κατέθεσε προτάσεις για τη δημιουργία ενιαίας βάσης μητρώου αθλητών και αθλητριών μπιτς βόλεϊ από την ΕΟΠΕ αλλά και τη δημιουργία οικονομικών κινήτρων από την ΕΣΑΠ. Αναλυτικά:
O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ και ο υιός του Ντίμα Φιλίποφ που είναι ο πασαδόρος του Δικεφάλου μίλησαν για πρώτη φορά μαζί μετά την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης. Αναφέρθηκαν στους ημιτελικούς, στο φάιναλ-4 του κυπέλλου, στους τελικούς αλλά και στο πως διαχειρίζονται μέσα στην ομάδα τη στενή σχέση μπαμπά - υιου και το αντίστροφο.
Στην ζωή του εκτός γηπέδων είναι ήρεμος. Όταν όμως πατάει τάραφλεξ μετατρέπεται σε... στρατιώτη όπως ήταν ο πατέρας του. Εκεί είναι έτοιμος να τα κατακτήσει όλα.
Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Νικήτας Εφραιμίδης πανηγύρισε στην Ιεράπετρα τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του και μάλιστα νικώντας στον τελικό την ομάδα που ξεκίνησε την βολεϊκή του καριέρα.
Τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ έκαναν ο Γιάννης Τακουρίδης και ο Θάνος Τερζής. Αμφότεροι είχαν μιλήσει και στη Ρόδο μετά την κατάκτηση του κυπέλλου του 2018 και το ίδιο έκαναν και εφέτος στην web camera της Volley League.
Τις γιορτινές ημέρες που τα κοινωνικά μηνύματα αλληλεγγύης είναι πιο δυνατά και πιο αναγκαία από οποιαδήποτε άλλη στιγμή ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος δίνει το πιο δυνατό μήνυμα μέσα από το χώρο του επαγγελματικού βόλεϊ.
Ο Απόστολος Αρμενάκης που αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 7ης αγωνιστικής για τη νίκη του Ηρακλή στην Κομοτηνή με 3-0 σετ πληροφορήθηκε τα καλά νέα της ατομικής του διάκρισης μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε από την αποστολή στην Λισαβόνα όπου ο «γηραιός» έδωσε τον πρώτο αγώνα με την Μπενφίκα.
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, ο διεθνής Ιρανός πασαδόρος Φαρχάντ Σαλαφζούν και μετά από ολιγόωρη ξεκούραση θα μεταβεί στην πρώτη προπόνηση της «Ενωσης» για να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του.
Ο διεθνής διαγώνιος της ΑΕΚ Γιώργος Τζιουμάκας που μετά από πέντε χρόνια που αγωνιζόταν στην Ιταλία επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στο volleynews.gr και στον Γιώργο Παπαΐωάννου. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος, μίλησε στο Volleynews ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τους στόχους της ομάδας αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους:
Ο Ιβάν Μαρκέζ έδωσε συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο inpaok.gr και στον δημοσιογράφο Τάσο Τερεμεκέ:
Ο Νίκος Ζαλμάς έζησε την πιο έντονη εβδομάδα της καριέρας του. Η απόσπαση από το σχολείο των βορείων προαστίων σε αντίστοιχο της Σύρου δεν ολοκληρώθηκε μετά και τις προσπάθειες που έκαναν οι συριανοί κι έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν αφήνοντας ένα ανοικτό κεφάλαιο για το μέλλον.
Mε την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος Volley League ο Γερμανός κεντρικός του Ολυμπιακού Μάρκους Μπέμε παραχώρησε συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εφημερίδα Sportime (sportime.gr) και στον δημοσιογράφο Κώστα Ευθυμιάδη.
O πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος παραχώρησε συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουμάνταρο.
Σελίδα 1 από 14
Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject