Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-04-2016

Oύγκο Γκιμαράες: «Στο Θεό, στην οικογένεια και στον Παναθηναϊκό»

Rate this item
(0 votes)
Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ήταν ο Ούγκο Γκιμαράες όταν πληροφορήθηκε για την ανάδειξη του ως mvp της 22ης αγωνιστικής και το πανηγύρισε σαν να ήταν στο γήπεδο ως γνήσιος βραζιλιάνος. «Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP. Είναι πολύ ωραίο νέο. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την προσπάθεια μου», αναφώνησε ο 26χρονος Βραζιλιάνος ακραίος του τριφυλλιού που έγινε ο δεύτερος αθλητής της ομάδας μετά τον Άλβι Σούρδι που πήρε τίτλο mvp μέσα στη σεζόν.

 

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και για αυτό ευχαριστώ το θεό, τη σύζυγό μου και την οικογένειά μου που με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη, ώστε να αναζητώ πάντα το καλύτερο. Τους αφιερώνω το βραβείο όπως και σε όλο τον Παναθηναϊκό».

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος στόχος σου στο γήπεδο;

«Να  προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα, κάθε στιγμή και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος».

Ποια είναι η εντύπωση που σου αφήνει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος;

«Ήταν ένα δύσκολο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες στον Παναθηναϊκό. Κάναμε τη μεγάλη μας προσπάθεια για να μπούμε στην 4αδα αλλά για λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε, όμως, αυτό δε μειώνει την καλή και σταθερή εικόνα που δείξαμε».

Ο Παναθηναϊκός σου έφερε γούρι αφού θα γίνει και μπαμπάς...

«Τώρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παράγοντες του Παναθηναϊκού που με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Στηρίζουν και εμένα και τη σύζυγό μου τώρα που περιμένουμε να γεννηθεί ο γιος μας. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό μέσα από την καρδιά μου».

Εχεις πει πως θα έμενες μόνο για τον κόσμο...

«Ναι, το έχω πει και σε όλους τους φίλους μου. Ο κόσμος όλη τη χρονιά ήταν συγκινητικός. Ξέρω πως περνούν δύσκολα οι Έλληνες αλλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν πάντα κοντά μας και εντός και εκτός έδρας. Μας έδωσαν δύναμη σε δύσκολες στιγμές και μας δίνουν κίνητρο ώστε να δίνουμε  τον καλύτερό μας εαυτό. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Oύγκο Γκιμαράες: «Στο Θεό, στην οικογένεια και στον Παναθηναϊκό»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject