Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έγινε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου και των Γιάννη Αχιλλεόπουλου, Παναγιώτη Πελεκούδα που εκπροσώπησαν τον ΠΑΣΑΠ.
Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
Με το σύνθημα «Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού», το συνέδριο περιελάμβανε εποικοδομητικούς και ουσιαστικούς διαλόγους για τον εκσυγχρονισμό και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού, ενώ στο πλαίσιο αυτό διεξήχθη και η έκθεση Sport HUB Expo με αθλητικά περίπτερα, μεταξύ των οποίων και του ΠΑΣΑΠ.
Ο Πανελλήνιος Συνδεσμος Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση του Σωτήρη Πανταλέοντα:
Η Ε.Σ.Α.Π. απέστειλε απάντηση στην επιστολή του Π.Α.Σ.Α.Π. (συνδικαλιστικός φορέας των επαγγελματιών βολεϊμμπολιστών) σχετικά με το αίτημα του να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος ώστε να βρουν αθλητική στέγη οι αθλητές που είχαν συμφωνήσει με τον Ηρακλή μετά τη δήλωση αποχώρησης από Volley League τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020.
Σπουδαία συμφωνία που δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα του επαγγελματικού βόλεϊ και ειδικά στις σχέσεις μεταξύ της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο φορέων με τη συνδρομή και μεσολάβηση της ΕΟΠΕ ως υπερκείμενης αρχής του αθλήματος στην Ελλάδας.
Tην πρώτη διαδιδυκτιακή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ελληνικό βόλεϊ αλλά και στον ελληνικό αθλητισμού από πρόεδρο επίσημου αθλητικού φορέα πραγματοποίησε με επiτυχία η Ε.Σ.Α.Π.
O πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) αυτές τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας από την πανδημία του CONVID-19 αισθάνονται πως δεν είναι μόνοι τους.  
Μετά από σχετική πρωτοβουλία της ΕΣΑΠ συνεδρίασαν με τηλεδιάσκεψη εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ με επικεφαλής τους προέδρους των φορέων Παντελή Ταρνατόρο και Παναγιώτη Πελεκούδα, αντίστοιχα.
Δυνατό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Γιάννη Τακουρίδη που τις γιορτινές ημέρες θα τις περάσει στο κρεβάτι του πόνου μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα έστειλαν οι παίκτες του Παμβοχαϊκου και του Παναθηναϊκού στο περιθώριο της αναμέτρησης τους στο Βραχάτι για την 8η αγωνιστική.
Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/10) η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Α.Σ.Α.Π. με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στο γραφείο του.
Η παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2019-20 αλλά και τα όσα ανέφερε σχετικά με το ελληνικό βόλεϊ έδωσαν το στίγμα της αθλητικής ηγεσίας για την «επόμενη μέρα» στο άθλημα αλλά και στον επαγγελματικό αθλητισμό:
Πέντε διεθνείς αθλητές βόλεϊ ευχήθηκαν στις πολυαγαπημένες τους μητέρες για την σημερινή γιορτή τους. Ας δούμε όμως τι έχουν να μας πουν κι εκείνες με τη σειρά τους για τους γιους τους, αλλά και για το γεγονός ότι... ακούνε πολλά στα γήπεδα.
Το All Star Game στη Σύρο πέρασε στην ιστορία ως μία από τις πιο όμορφες βραδιές στην ιστορία του αθλήματος. Μετά από 10 χρόνια αναβιώθηκε με επιτυχία η γιορτή του ανδρικού βόλεϊ και οι αθλητές που ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές έδειξαν ικανοί για να πετύχουν το μεγάλο στόχο της αναβάθμισης του επαγγελματικού βόλεϊ.
Σελίδα 1 από 4
Βρίσκεστε εδώ: News ΠΑ.Σ.Α.Π.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject