Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-03-2014

Στις Βρυξέλλες ο ΠΑΣΑΠ

Rate this item
(0 votes)
Με τη συμμετοχή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από 26-28 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλες το «Players Development Managers Speed Networking Seminar», στο πλαίσιο του εγκεκριμένου και χρηματοδοτούμενου από την Κομισιόν PDM Project της EU Athletes. Τον ΠΑ.Σ.Α.Π εκπροσώπησε ο Διευθυντής του Συνδέσμου, Βασίλης Μηνούδης.
Χάρη στην αναγνώριση και εκτίμηση που χαίρει από την Ένωση των Κορυφαίων Συνδέσμων Αθλητών της Ευρώπης, το έργο του ΠΑ.Σ.Α.Π, ο Σύνδεσμός των Ελλήνων Πετοσφαιριστών εξασφάλισε για πολλοστή φορά την συμμετοχή του σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Στόχος του νέου αυτού project είναι η ανταλλαγή της απαραίτητης τεχνογνωσίας, ιδεών και εργαλείων εφαρμογής πολιτικών των μελών της EU Athletes, ειδικά στο φλέγον θέμα του Dual Career, δηλαδή της «Διπλής Σταδιοδρομίας» των Αθλητών και την προετοιμασία τους για την μετά-αθλητισμού εποχή.
 
Το σεμινάριο και τα «workshops» στα οποία συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία ο Σύνδεσμός μας, έδωσαν την δυνατότητα στον κ. Μηνούδη να ενημερωθεί για τις πολιτικές και τα προγράμματα που εφαρμόζονται σε άλλα κράτη της Ευρώπης και  παράλληλανα ανταλλάξει ιδέες - απόψεις με άλλους Συνδέσμους.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προγράμματα που αφορούν νέους αθλητές, στις ευαίσθητες ηλικίες της εφηβείας, λίγο πριν την στροφή-μετάβαση στον πρωταθλητισμό, όπου στην περίπτωση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη η παρουσία των Συνδέσμων με επιμορφωτικά – ενημερωτικά προγράμματα.
 
Στο πλαίσιο μάλιστα του ευρωπαϊκού  προγράμματος θα υπάρξει και ανταλλαγή επισκέψεων σε επιλεγμένους Συνδέσμους, προκειμένου ο ΠΑ.Σ.Α.Π να παρακολουθήσει από κοντά και να ενημερωθεί διεξοδικά για την καλύτερη οργάνωση και την εφαρμογή προγραμμάτων Dual Career, από μεγαλύτερους και παλαιότερους στο χώρο, Συνδέσμους Αθλητών.
 
Συγκεκριμένα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών αποφάσισε να επισκεφθεί στο Λονδίνο τον PRA (Rugby Players Association), έναν Σύνδεσμο άρτια οργανωμένο, ο οποίος απασχολεί 9 άτομα μόνο στο τμήμα του Dual Career!
 
Με την ευχή ότι η προσεχής προσπάθεια του ΠΑΣΑΠ για την ορθή και άρτια δομημένη επιμόρφωση των αθλητών/αθλητριών του, θα τύχει της θερμής συμπαράστασης όλων των φορέων του αθλήματος, ο ΠΑ.Σ.Α.Π θα έχει την  ευκαιρία να έρθει σε επαφή με εκπροσώπους και άλλων Συνδέσμων, όπως αυτών του Cricket αλλά και της Ομοσπονδίας Αθλητών της Μεγάλης Βρετανίας.
 
Πηγή: Δελτίο Τύπου ΠΑΣΑΠ
 
* Στη φωτό ο Βρετανός εκπρόσωπος του RPA, Βen McGregor (δεξιά) με τον Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π , Βασίλη Μηνούδη
Βρίσκεστε εδώ: News ΠΑ.Σ.Α.Π. Στις Βρυξέλλες ο ΠΑΣΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject