Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-02-2016

Η μπάλα με την υπογραφή του Σαμαρά και ο MVP του Λιγκ Καπ!

Rate this item
(0 votes)
Πριν από την έναρξη του αγώνα ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεοναρίτης έδωσε στον Δημήτρη Σουλτανόπουλο μία γνήσια μπάλα Molten άσπρου χρώματος με την οποία παίζονταν οι αγώνες του βόλεϊ πριν το 1998. Η μπάλα έχει τις υπογραφές του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά, του Ανδρέα Θεοδωρίδη και του Σωτήρη Αμαριανάκη με την αφιέρωση για τη τη Βάσω και τη Μήνα, δύο νεαρές συριανές θαυμάστριες που την έδωσαν για ένα συμβολικό σερβίς πριν την έναρξη του τελικού του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

 

Η μπάλα δόθηκε πριν τον τελικό στον Δημήτρη Σουλτανόπουλο ώστε να κάνει ένα συμβολικό σερβίς πριν την έναρξη του αγώνα. Μετά το τέλος του τελικού ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος αναδείχτηκε MVP για πρώτη φορά στην καριέρα του κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση!

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο...», είπε συγκινημένος ο Σουλτανόπουλος και πρόσθεσε: «Παρά το 2-0 το πιστεύαμε και ο προπονητής μας το πίστευε, μας το πέρασε και είπαμε ότι απλά χρειάζεται να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να γυρίσει ο αγώνας. Πήραμε μεγάλες διαφορές στα δύο επόμενα σετ που μας έδωσε ώθηση. Στο τέλος έγινε άλλη μία μεγάλη ανατροπή στο 14-10 του 5ου σετ. Είμαστε χαρούμενοι, είναι μία πολύ καλή αρχή. Έχουμε σχεδον αδειάσει από δυνάμεις αλλά όταν κερδίζεις έναν τίτλο δεν το πολυκαταλαβαίνεις. Θα το γιορτάσουμε σήμερα και από αύριο δουλειά και πάλι. Σίγουρα δεν το περίμενα το βραβείο του MVP είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ την ομάδα, τον προπονητή τους συμπαίχτες μου για αυτή την διάκριση».

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ
MVP: Δημήτρης Σουλτανόπουλος (Ολυμπιακός)
Καλύτερος πασαδόρος: Ντίμα Φιλίποφ (Ολυμπιακός)
Καλύτερος μπλοκέρ: Αντρέι Σπίνου (Ολυμπιακός)
Καλύτερος υποδοχέας: Δημήτρης Γκαράς (ΠΑΟΚ)
Καλύτερος επιθετικός: Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα (ΠΑΟΚ)

 

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Η μπάλα με την υπογραφή του Σαμαρά και ο MVP του Λιγκ Καπ!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject