Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
Ο Βραζιλιάνος ακραίος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 18ης αγωνιστικής και τελευταίας της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.
Ο Γερμανός ακραίος κουβανικής καταγωγής Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.
Ο Αντώνης Σπηλιώτης πριν την έναρξη του αγώνα της Κηφισιάς με τον Άθλο Ορεστιάδας βραβεύθηκε ως MVP Βίκος Cola της 12ης αγωνιστικής της Volley League.
Ο Κουβανός διαγώνιος του Παναθηναϊκού Φερνάντο Ερνάντεζ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.
Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Θανάσης Πρωτοψάλτης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.
Ο Μενέλαος Κοκκινάκης πριν την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα 80 βραβεύτηκε ως MVP Βίκος Cola της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24. Την βράβευση έκανε ο Αριστοτέλης Πουλιτσίδης, χορηγός του ΤΑΑ ΠΑΟΚ.
Ο Καναδός πασαδόρος του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Λουκ Χερ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.
Ο διεθνής πασαδόρος Μάρκος Γαλιώτος του ΠΑΟΚ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.
Πριν τον αγώνα Α.Ο.Καλαμάτα 80 με τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων βραβεύτηκε ο Αμερικανός πασαδόρος του Α.Ο.Καλαμάτα 80 Ματ Γουέστ ως MVP Βίκος Cola της 2ης αγωνιστικής. Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Καλαμάτας Γιώργο Λαζαρίδη.
Ο Σλοβένος διαγώνιος του Ολυμπιακού Τόνσεκ Στερν αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.
Πριν την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκός - Καλαμάτα 80 ο Σταύρος Κασαμπαλής παρέλαβε το βραβείου του MVP Βίκος Cola για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης της 11ης αγωνιστικής. Τη βράβευση πραγματοποίησε η κα Αιμιλία Παπαγιαννάκου, Πρόεδρος της NasCo, επίσημου υποστηρικτή του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο.
Ο κεντρικός του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Αντώνης Σπηλιώτης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.
Ο διεθνής πασαδόρος του Παναθηναϊκού Σταύρος Κασαμπαλής αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.
Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.
Σελίδα 1 από 37
Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2015-16 MVP
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject