Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-02-2018

O Bούλγαρος Τεοντόρ Αλεξίεφ ο... 100ος αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 16ης αγωνιστικής

Rate this item
(0 votes)
Ο Βούλγαρος διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Τεοντόρ Αλεξίεφ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2017-18 και μάλιστα σε μία ιστορική συγκυρία καθώς γίνεται ο 100ος αθλητής του Ολυμπιακού που αναδεικνύεται MVP αγωνιστικής ή πρωταθλήματος από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός!

 

Ο Τεοντόρ Αλεξίεφ στη νίκη του Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο ντέρμπι κορυφής σημείωσε 14 πόντους που προήλθαν από 12 επιθέσεις και 3 μπλοκ. Μάλιστα στην επίθεση έπιασε ποσοστό αποτελεσματικότητας 80% με 12/15 τελειωμένες επιθέσεις. Στην υποδοχή πήρε τις 30 από τις συνολικά 59 που καταγράφηκαν σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού με ποσοστό απολεσματικότητας 47% και 27%

 

Είναι η πρώτη φορά ο Αλεξίεφ λαμβάνει διάκριση MVP Βίκος Cola και ο τρίτος αθλητής του Ολυμπιακού που λαμβάνει διάκριση MVP Βίκος Cola μέσα στη σεζόν 2017-18 μετά τον Φαμπιάν Ντρίζγκα και τον Μάρκους Μπέμε. Είναι η 100η φορά που παίκτης του Ολυμπιακού λαμβάνει διάκριση MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός.

 

Εχει αγωνιστεί σε πρωταθλήματα έξι χωρών

 

Ο Τεοντόρ Αλεξίεφ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1983. Ξεκίνησε από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στη Βουλγαρία και ακολούθησε την πορεία σε Λέφσκι Σόφιας, Ουράλ Ούφα στη Ρωσία (2006-07), στην Κοριλιάνο στην Ιταλία (2007-08), στην Χάλκμπανκ Άγκυρας στην Τουρκία (2008-09), στη Λοκομοτίβ Εκατερίνμπουργκ στη Ρωσία (2009-10), στην Μπελεντιγιέσι στην Τουρκία (Τουρκία), στην Μόντσα στην Ιταλία (2011), στην Σουργκούτ στη Ρωσία (2011-15) και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην Αργεντινή στην UPCN Σαν Χουάν και στην Μπολιβάρ. Από το 2017 είναι στον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το έκτο της καριέρας του.

 

MVP σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις

 

Από το 2006 αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας με πολλές διακρίσεις αλλά κορυφαία το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006 που διεξήχθη στην Ιαπωνία, το χάλκινο μετάλλιο το 2007 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας και το χάλκινο μετάλλιο επίσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας το 2009. Το 2012 στο World League που διοργάνωσε η Βουλγαρία, ο Αλεξίεφ αναδείχθηκε καλύτερος σκόρερ και υποδοχέας. Ένα χρόνο αργότερα, το 2013 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διοργάνωσαν από κοινού, η Δανία και η Πολωνία, ο Αλεξίεφ αναδείχθηκε και πάλι ο καλύτερος υποδοχέας. Σε συλλογικό επίπεδο, το 2015 πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων με την UPCN San Juan και μαζί με τον Βιλφρέντο Λεόν της Ζενίτ Καζάν αναδείχθηκαν ως οι καλύτεροι ακραίοι της διοργάνωσης. 

 

«Την δέχομαι με ευχαρίστηση»

 

Ο Τεοντόρ Αλεξίεφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μενέν στον πρώτο προημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ πληροφορήθηκε την διάκριση του και δήλωσε: «Ο τίτλος του MVP, είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς και του τρόπου που λειτουργούμε στους αγώνες. Χαίρομαι που στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πήραμε άλλη μια νίκη, χάρη στην οποία εξασφαλίζουμε κατά μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μας δίνει ώθηση για να ανταπεξελθουμε στην δύσκολη συνέχεια. Ο τίτλος του MVP είναι μια επιπλέον επιβράβευση σε ατομικό επίπεδο που... δέχομαι με ευχαρίστηση και την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και σε όλο το  τεχνικο επιτελείο».

 

 

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» 2017-18

MVP ΒΙKOΣ COLA: Τεοντόρ Αλεξίεφ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

 
 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ 7ΑΔΑ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 2017-18
ΜVP: Τεοντόρ Αλεξίεφ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
Πασαδόρος: Κώστας Προύσαλης (Ηρακλής Πετοσφαίριση)
Διαγώνιος: Τέιλορ Χαντ (ΑΟΠ Κηφισιάς)
Λίμπερο: Βασίλης Καρασαββίδης (Εθνικός Πειραιώς)
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ούγκο Ρόκα (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)
Ακραίοι:Τεοντόρ Αλεξίεφ (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Γέροεν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

 

 

Δεύτερη 7αδα της 16ης αγωνιστικής 2017-18:
Πασαδόρος: Φαμπιάν Ντρίζγκα (Ολυμπιακός)
Διαγώνιος: Τέιλορ Χαντ (ΑΟΠ Κηφισιάς),
Λίμπερο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ)
Κεντρικοί: Σωτήρης Πανταλέων (Παναθηναϊκός ΑΟ), Επουρν Σονάρι (ΑΟΠ Κηφισιάς)
Ακραίοι: Γιονάτας Καρντόσο (Παναθηναϊκός), Αργύρης Μαυροβουνιώτης (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)

 

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ 16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2017-18:

Ολυμπιακός (Τεοντόρ Αλεξίεφ) - ΠΑΟΚ (Νικολάι Ουτσίκοφ)

Παναχαϊκή (Βασίλης Κωστόπουλος) - Παναθηναϊκός (Γιονάτας Καρντόσο)

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (Βίκτορ Ούγκο Ρόκα) - ΑΟ Φοίνικας Σύρου (Φραν Πέτερλιν)

Ηρακλής Πετ. (Κώστας Προύσαλης) - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου (Αργύρης Μαυροβουνιώτης)

ΑΟΠ Κηφισιάς (Τέιλορ Χαντ) - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Χόρχε Παγιάν)

Εθνικός Πειραιώς (Βασίλης Καρασαββίδης) - Ηρακλής Χαλκίδας (Ντέιβιντ Σιλβέιρα Μότα)



 

ΟΙ MVP ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18
1η αγωνιστική: Ντέιβιντ Σιλβέιρα Μότα (ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας)
2η αγωνιστική: Zένια Γκόρτσανιουκ (Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου)
3η αγωνιστική: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
4η αγωνιστική: Μάρκους Μπέμε (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
5η αγωνιστική: Τέιλορ Χαντ (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
6η αγωνιστική: Μανώλης Δημητριάδης (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)
7η αγωνιστική: Κυριάκος Σπυριούνης (Εθνικός Πειραιώς)
8η αγωνιστική: Λούκα Βελίτσκοβιτς (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
9η αγωνιστική: Φαμπιάν Ντρίζγκα (Ολυμπιακός)
10η αγωνιστική: Κέναρντ Κέισι Νάιτ (Εθνικός Πειραιώς)
11η αγωνιστική: Δημήτρης Εφραιμίδης (Ηρακλής Πετοσφαίριση)
12η αγωνιστική: Δημήτρης Ζήσης (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)
13η αγωνιστική: Ιγκορ Σοάρες ντε Σόουζα (ΑΟΠ Κηφισιάς)
14η αγωνιστική: Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ)
15η αγωνιστική: Γκλαντσόουν Mαγκαλάες Τζούνιορ (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)
16η αγωνιστική: Τεοντόρ Αλεξίεφ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
17η αγωνιστική: 
18η αγωνιστική: 
19η αγωνιστική: 
20η αγωνιστική:  
21η αγωνιστική: 
22η αγωνιστική:  

Ολοι οι MVP στην Volley League Πάμε Στοίχημα Βίκος Cola

 

 

Ανάδειξη και προβολή των MVP Bikos Cola και των δύο κορυφαίων 7αδων

*Η ανάδειξη των κορυφαίων κάθε αγωνιστικής MVP Βίκος Cola γίνεται μέσω των στατιστικών των αγώνων. Λαμβάνονται υπ΄όψη τα index, οι προτάσεις των στατιστικολόγων, τα ποσοστά αποτελεσματικότητας σε επίθεση, σερβίς, υποδοχή, μπλοκ, η κρισιμότητα του αγώνα, ο αριθμός των σετ, η βαθμολογική θέση των ομάδων, εάν η νίκη είναι εντός - εκτος έδρας και το αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμετρησης. Επίσης λαμβάνονται υπ΄όψη τα δημοσιογραφικά - δεοντολογικά κριτήρια σε συνεργασία με τους υπευθύνους Τύπου των ΤΑΑ και τον υπεύθυνο Τύπου της ΕΣΑΠ.

*Η ΕΣΑΠ ακολουθώντας την πρακτική των διεθνών διοργανώσεων της FIVB και της CEV αλλά και των κορυφαίων επαγγελματικών πρωταθλημάτων από τη σεζόν 2015-16 θα αναδεικνύει και την δεύτερη 7αδα κάθε αγωνιστικής.

*Η βράβευση του αθλητή - MVP θα γίνεται στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας που αγωνίζεται. Η διαδικασία της βράβευσης θα γίνεται αμέσως μετά την παρουσίαση των ομάδων του αγώνα και αφού ο παρατηρητής έχει κάνει έλεγχο για την παρουσία επίσημου φωτογράφου του γηπεδούχου σωματείου.

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP O Bούλγαρος Τεοντόρ Αλεξίεφ ο... 100ος αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 16ης αγωνιστικής
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject