Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-09-2024

Όλα ταλέντα του βόλεϊ στο τουρνουά της ΕΣΑΠ στο Αίγιο

Rate this item
(0 votes)
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου αρχίζει στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Semantron Traditional Village στο Αίγιο το 1ο τουρνουά βόλεϊ παίδων.

Θα λάβουν μέρος σχεδόν όλες οι ομάδες της Volley League καθώς και 3 ομάδες από τη Βουλγαρία.  To τουρνουά βόλεϊ παίδων θα διεξαχθεί στο Αίγιο από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2024..

Στόχος του τουρνουά δεν είναι άλλος από τον εμπλουτισμό της αγωνιστικής δραστηριότητας των ομάδων με ποιοτικούς αγώνες και οι απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών από τα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος δήλωσε: «Από τότε που μπήκα στα κοινά του ανδρικού βόλεϊ κατέγραψα τη θέληση όλων των παραγόντων των σωματείων να καθιερωθεί ένα πρωτάθλημα παίδων και εφήβων παράλληλα με αυτό των ανδρών. Δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί. Μόνο ευκαιρίες για τα νέα ταλέντα. Κάνουμε το πρώτο βήμα με αυτό το τουρνουά. Είναι μόνο η αρχή και το πρώτο βήμα για να υλοποιήσουμε το μεγάλο στόχο ενός πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε όσους μας έχουν στηρίξει».

Η ΕΣΑΠ θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομάδων σε μία προσπάθεια να δώσει κίνητρο σε όλα τα ΤΑΑ μέλη της.

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Όλα ταλέντα του βόλεϊ στο τουρνουά της ΕΣΑΠ στο Αίγιο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject