Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-03-2025

Πήγασος Πολίχνης - A.O.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου (2ος αγώνας πλέι άουτ, 16/3/25, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Η μάχη της επιβίωσης στη Volley League περνάει από την Πολίχνη όπου ο Πήγασος θα υποδεχτεί τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου. (γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 2ος αγώνας πλέι άουτ, 16/3/25, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς).

 

O Πήγασος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και η νίκη στην έδρα του είναι μονόδρομος για την παραμονή του στην κατηγορία για τρίτη χρονιά. Ο Πήγασος θα χρειαστεί διάρκεια στην απόδοση του ενώ η έδρα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων καθώς έχει νικήσει η γηπεδούχος ομάδα.

 

Στον πρώτο αγώνα των πλέι άουτ ο Φλοίσβος νίκησε στην έδρα του με 3-1 σετ και προηγείται 1-0 στις νίκες. Η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί στις 3 νίκες επομένως ο αγώνας στην Πολίχνη είναι κομβικός θα είναι η μεγάλη ευκαιρία της ομάδας της Πολίχνης για να ισοφαρίσει τη σειρά. Αντίθετα, με νίκη του Φλοίσβου η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου θα αποκτήσει το απόλυτο πλεονέκτημα για να πανηγυρίσει το θαύμα της παραμονής για πρώτη φορά στον τρίτο και τελευταίο αγώνα στο Σοφία Μπεφόν σε μία εβδομάδα.

 

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ντέγιαν Βουλίτσεβιτς δήλωσε: «Μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα, αναλύσαμε και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Για τον αγώνα της Κυριακής, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Προσκαλώ όλους τους φιλάθλους να έρθουν και να μας στηρίξουν σε αυτή τη σημαντική στιγμή για την ομάδα μας».

 

Ο κεντρικός του Πηγάσου Πολίχνης Θανάσης Κεσεσίδης: «Μπροστά μας έχουμε ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι για την ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας προκειμένου να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την κατηγορία. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας και της Θεσσαλονίκης να έρθει στο γήπεδο και να γίνει ο 7ος παίκτης μέσα στο γήπεδο τώρα που είναι απαραίτητος».

 

«Είναι ένα δύσκολο ματς, κόντρα σ’ έναν πολύ καλό και δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο», επισημαίνει ο προπονητής της ομάδας Κώστας Αρσενιάδης μιλώντας στο site του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου members paron, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης της σειράς. «Σε αυτά τα παιχνίδια πάντα εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι οι λεπτομέρειες. Ούτε η έδρα, ούτε κάτι άλλο. Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε το στόχο μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τη δυναμική του αντιπάλου μας».

«Να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία», τόνισε από την πλευρά του ο Λετονός διαγώνιος της ομάδας Hermans Egleskalns  μιλώντας στο site του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου members paron και συμπλήρωσε: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς κι ο αντίπαλος μας έχει κι αυτός ανάλογο κίνητρο κι έχει δείξει ότι είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα όσο καλύτερα γίνεται και θέλουμε αυτό να το αποδώσουμε και στο γήπεδο. Η πίεση θα είναι μεγάλη και για τις δύο ομάδες, κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστούμε για να κατακτήσουμε μία πολύτιμη νίκη».

 

Σε 3 αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα έχουν νικήσει οι γηπεδούχοι. Ο Φλοίσβος προηγείται στις νίκες με 2-1.

 

Α.Ο.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου - Πήγασος Πολίχνης
2024-25
13/04/2025: Volley League Πλέι άουτ Α.Ο.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου - Πήγασος Πολίχνης  
06/04/2025: Volley League Πλέι άουτ Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου  
23/03/2025: Volley League Πλέι άουτ Α.Ο.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου - Πήγασος Πολίχνης  
16/03/2025: Volley League Πλέι άουτ Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου  
09/03/2025: Volley League Πλέι άουτ Α.Ο.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου - Πήγασος Πολίχνης 3-1 (25-23, 25-27, 25-21, 25-18)
25/01/2025: Volley League 13η Α.Ο.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου - Πήγασος Πολίχνης 3-2 (25-18, 15-25, 25-20, 21-25, 20-18)
17/11/2024: Volley League Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου 3-1 (25-22, 25-17, 19-25, 25-22)

 

 

Volley League

Ημιτελικοί (πρόκριση στον τελικό σε 3 νίκες)


Πρώτος Αγώνας

Σάββατο 8 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 17.00 (ΕΡΤ-2): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-0 (25-23, 25-22, 25-17) (νίκες: 1-0)

Κυριακή 9 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, 17.00 (ΕΡΤ-Flix): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. F&U 3-0 (25-23, 27-25, 25-14) (νίκες: 1-0)

Δεύτερος Αγώνας

Σάββατο 15 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» Νέα Σμύρνη, 16.30 (ERTFlix): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ (0-1 νίκες)

Διαιτητές: Φραγκάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Γεώργας, Γεωργοπούλου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.00 (EΡΤ-2): Π.Α.Ο.Κ. F&U - Παναθηναϊκός Α.Ο. (0-1 νίκες)

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Κουμπλή.

 

 

Τρίτος Αγώνας

Σάββατο 22 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 18.00 (ΕΡΤ-Flix): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, 17.00 (ΕΡΤ-2): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. F&U

Tέταρτος Αγώνας (αν χρειαστεί)

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία:: Π.Α.Ο.Κ. F&U - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Πέμπτος Αγώνας (αν χρειαστεί)

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη»: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. F&U



Volley League - Θέσεις 5-7

Κυριακή 9 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, 17.00: Ο.Φ.Η. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου 3-2 (25-27, 25-23, 21-25, 25-19, 15-13)

Ρεπό Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Κυριακή 16 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας», Ερμούπολη, 18.00: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Π.Κηφισιάς (Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Ονόπας, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Συρίγος, Γραμματεία: Ιωάννου Μ..

Ρεπό Ο.Φ.Η.

Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Ζηρίνειο», Κηφισιά, 17.00: Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Ο.Φ.Η. (Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Ρεπό Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Κυριακή 6 Απριλίου 2025

Γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας», Ερμούπολη, 18.00: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Ο.Φ.Η. (Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Ρεπό Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Κυριακή 13 Απριλίου 2025

Γυμναστήριο «Ζηρίνειο», Κηφισιά, 19.00:  Α.Ο.Π.ΚηφισιάςΑ.Ο. Φοίνικας Σύρου (Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Ρεπό Ο.Φ.Η.

Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Γυμναστήριο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο», 17:00: Ο.Φ.Η.  - Α.Ο.Π.Κηφισιάς (Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Ρεπό Α.Ο. Φοίνικας Σύρου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ 5-7
Θ. ΟΜΑΔΑ Β ΑΓ ΣΕΤ
5. Α.Ο.Φοίνικας Σύρου 31 19 (39-37)
6. O.Φ.Η. 27 19 (34-37)
7. Α.Ο.Π.Κηφισιάς 26 18 (36-35)




Volley League - Play Out (στις 3 νίκες)


Κυριακή 9 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» Π. Φάληρο, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου - Πήγασος Πολίχνης 3-1 (25-23, 25-27, 25-21, 25-18) (νίκες: 1-0)


Κυριακή 16 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - A.O.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου (νίκες: 1-0)

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταυρίδης, Ψύχου, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.


Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» Π. Φάληρο, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου - Πήγασος Πολίχνης


Κυριακή 6 Απριλίου 2025

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - A.O.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου (αν χρειαστεί)


Κυριακή 13 Απριλίου 2025

Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» Π. Φάληρο, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube)Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου - Πήγασος Πολίχνης (αν χρειαστεί)

Media

Βρίσκεστε εδώ: Ανάπτυξη Πήγασος Πολίχνης Πήγασος Πολίχνης - A.O.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου (2ος αγώνας πλέι άουτ, 16/3/25, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject