Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-09-2024

Πρωταγωνίστρια η Ορεστιάδα: «Πετάνε» για…Volley League οι Παίδες του Άθλου

Rate this item
(0 votes)
«Βίοι παράλληλοι» για τις ομάδες ανδρών και Παίδων του Άθλου Ορεστιάδας που από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας, αλλά και ολόκληρο το βόλεϊ της Θράκης σε δύο ιστορικά τουρνουά.

Την ώρα που οι αθλητές του Γιώργου Μπακοδήμου θα συμμετέχουν στο 1ο «Διεθνές Τουρνουά Νέας Ορεστιάδας», τα παιδιά του Γιάννη Καρδαμανίδη θα παίρνουν γεύση από Volley League, καθώς ο Άθλος θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας στο 1ο τουρνουά Παίδων Volley League K18 2024, που διοργανώνει η ΕΣΑΠ στο Αίγιο,

Η αποστολή της ταλαντούχου ομάδας μας, θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα το πρωί της Παρασκευής 27/9 και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Άιγιο, όπου στο πλαίσιο του τουρνουά θα αντιμετωπίσει αντίστοιχα συλλόγους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Volley League Ανδρών 2024-25.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η ΕΣΑΠ θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομάδων σε μία προσπάθεια να δώσει κίνητρο σε όλα τα ΤΑΑ μέλη της. Κάθε ομάδα θα δώσει το ελάχιστο 4 αγώνες, ενώ παράλληλα στο τουρνουά θα συμμετάσχουν και δύο δυνατές ομάδες από τη Βουλγαρία, με τη Λούλιν (2 ομάδες) και τη Λέφσκι Σόφιας να εκπροσωπούν την γειτονική χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το πρώτο από τα δύο φετινά δυνατά τουρνουά προετοιμασίας για την ομάδα του κ. Καρδαμανίδη, που θα συμμετάσχει και στο διεθνές τουρνουά της Σλίβεν στη Βουλγαρία (19-20/10).

Στόχος της παρουσίας των νεαρών αθλητών του Άθλου στα δύο τουρνουά δεν είναι άλλος από τον εμπλουτισμό της αγωνιστικής δραστηριότητας της ομάδας με ποιοτικούς αγώνες και η απόκτηση πολύτιμων αγωνιστικών εμπειριών, απέναντι σε ανταγωνιστικούς αντιπάλους.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μικρούς αθλητές της ομάδα μας, να απολαύσουν το άθλημα που αγαπούν και είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στη διάκριση!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΣΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEYLEAGUE U18

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
13:00 Άθλος Ορεστιάδας – Lulin Volley 2
22:00 Παναθηναϊκός – Άθλος Ορεστιάδας

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
15:00 ΟΦΗ – Άθλος Ορεστιάδας

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
09:00 Άθλος Ορεστιάδας – Πήγασος Πολίχνης
Βρίσκεστε εδώ: Challenge Cup Άθλος Ορεστιάδας Πρωταγωνίστρια η Ορεστιάδα: «Πετάνε» για…Volley League οι Παίδες του Άθλου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject