Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-09-2024

Ο.Φ.Η. - Καλμαζίδης: «Ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του ΟΦΗ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια και την μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του, στο τουρνουά του Νοβι Σαντ και τόνισε ότι θα ήθελε τα στοιχεία αυτά να τα έχει η ομάδα του, όλη τη σεζόν, στην Volley League.

 

To δείγμα του ΟΦΗ, είναι πολύ θετικό, σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό, που έκανε τον απολογισμό, απο την εικόνα της ομάδας, στο τουρνουά που έγινε στη Σερβία, όπου ο ΟΦΗ κοίταξε στα μάτια, ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Καλμαζίδη...

-Κύριε Καλμαζίδη, ο ΟΦΗ με δυο νίκες και μια ήττα, αλλά παίζοντας με πολύ καλές ομάδες, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και εσείς αποκομίσατε χρήσιμα συμπεράσματα...

"Οπωσδήποτε. Παίξαμε με πολύ δυνατές ομάδες και η πορεια μας, είναι απρόσμενη στο τουρνουά. Φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε την πρώτη θέση, κόντρα σε δυνατές ομάδες, πιο έτοιμες απο εμάς.

Στο πρώτο σετ με τη Λέφσκι ήμασταν πολύ καλοί.

Οπως και στο δεύτερο σε μεγάλο βαθμό.

Μετά μείναμε απο καύσιμα.

Δεν είμαστε ακόμη στην φάση, για τόσα συνεχόμενα παιχνίδια".

-Τρία παιχνίδια, σε τρείς μέρες...

"Ναί. Επίσης η επίσημη αγωνιστική περίοδος, δεν είναι για μας τόσο κοντά, όσο στις άλλες ομάδες, που ξεκινούν σύντομα τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Κουράστηκαν  πολύ τα παιδιά. Το ξέρω. Κάναμε καλό ξεκίνημα με τη Λέφσκι στα δυο πρώτα σετ, αλλά στα άλλα δυο δεν πήγαμε όπως θα θέλαμε και το καταλαβαίνω,

Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια όλων των παιδιών.

Αλλά και την μαχητικότητα τους. Αυτό είναι κάτι που θα μας συνοδεύσει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ελπίζω να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί".

-Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς, ποια είναι η πρώτη σας αίσθηση για τη φετινή ομάδα...

"Εγώ νιώθω πολύ καλά. Τα δείγματα που είδαμε σε αυτό το τουρνουά, είναι πολύ καλά. Αλλά είναι ένα μικρό δείγμα. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη πολύ μακρύ και σε χρόνο και σε απαιτήσεις.

Να είμαστε γεροί, να μην έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς.

Δεν ξέρω ακόμη τις υπόλοιπες ομάδες, για να μπορώ να κρίνω.

Αλλά, εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε σε αυτό το τουρνουά και ακόμα καλύτερα".

-Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας ο κ. Ζελιάσκοφ, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον ΟΦΗ. Αυτά τα εγκώμια τα εγκώμια ανθρώπων του βόλεϊ, είναι ένα σημαντικό παράσημο...

"Βέβαια. Παίξαμε με τη Λέφκσι που είναι Κυπελλούχος και πρωταθλήτρια Βουλγαρίας. Την Αρκάντα, που έφτασε στον τελικό της Ρουμανίας. Και τη Βοϊβοντίνα, επίσης πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα Σερβίας. Μιλάμε για ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους.

Εμείς επιστρέψαμε φέτος στην Volley League.

To δείγμα που δείξαμε εδώ, είναι ένα πολύ θετικό δείγμα".

 

Από το Γραφείο Τύπου του Ο.Φ.Η.

Βρίσκεστε εδώ: Champions League Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η. - Καλμαζίδης: «Ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject