Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-08-2024

Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου: Αρχισε η προετοιμασία με διπλές προπονήσεις - Οι στόχοι του Νίκου Νεόφυτου

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο. Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 26/8 την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενόψει της ιστορικής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Volley League.



Διοίκηση προπονητικό επιτελείο και παίκτες έδωσαν το «ραντεβού» τους στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» και ξεκίνησαν την προετοιμασία με υψηλούς στόχους.

Ο Γενικός Διευθυντής Αλέξης Αναγνωστόπουλος καλωσόρισε το επιτελείο της ομάδας, που θα δώσει – ο καθένας από το δικό του πόστο – τη «μάχη» για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί, μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Αγγελόπουλου. «Έχει γίνει μία σπουδαία προσπάθεια, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα αξιόλογο σύνολο, το οποίο και ευελπιστούμε ότι θα εκπληρώσει στο έπακρο τους στόχους που έχουν τεθεί. Οι φιλοδοξίες μας είναι τεράστιες και “ταβάνι μας ο ουρανός”», τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος, στο πρώτο μήνυμα του.

Λίγο νωρίτερα ο προπονητής του ΑΟ Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου Νίκος Νεόφυτος είχε στείλει το δικό του καλωσόρισμα, ενώ παράλληλα οριοθέτησε και τους στόχους που τίθενται για τη νέα αυτή σεζόν. «Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που είστε εδώ, σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν για τον Φλοίσβο, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Volley League. Είμαστε μία ομάδα με όνειρα και φιλοδοξίες. Δημιουργήσαμε ένα σύνολο από πολύ καλούς παίκτες και εκείνο που θέλουμε είναι να πετύχουμε τον στόχο μας. Που δεν είναι άλλος από τον… ουρανό! Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και γιατί όχι να επιτευχθεί και η έξοδος της ομάδας στην Ευρώπη», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή, που συμπλήρωσε: «Χρειάζεται υπομονή για να μπορέσει το αγωνιστικό κομμάτι να δείξει τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Έχουμε δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες αρκετά κι έχουμε «χτίσει» το πρώτο πλάνο. Πλέον θα δουλέψουμε και μαζί πολύ περισσότερο για να παρουσιάσουμε το αγωνιστικό σύνολο που θέλουμε. Εκείνο που χρειάζεται πιο πολύ απ’ όλα είναι να είμαστε όλοι αγαπημένοι, να αισθανόμαστε οικογένεια και όποιο τυχόν πρόβλημα προκύψει, να λύνεται εδώ μέσα στο γήπεδο από εμάς τους ίδιους. Θα πρέπει να επιδιώκουμε να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι κι αυτό θα μας επιτρέψει να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο, κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Άλλωστε δεν χρειάζεται να φοβηθούμε κανέναν και τίποτε», κατέληξε.

Από το πρώτο αυτό ραντεβού του ΑΟ Φλοίσβος στο «Σοφία Μπεφόν» απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Γιώργος Παπαλεξίου, Βαγγέλης Μουρούτης και Peter Michalovič, οι οποίοι θα ενσωματωθούν σταδιακά στις προπονήσεις, οι οποίες θα είναι διπλές κάθε ημέρα (πρωί και απόγευμα).

Την Τρίτη (27/8) και την Πέμπτη (29/8) θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών της ομάδας.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο. Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου

 

floisvos4.jpgfloisvos2.jpgpapadopoulosira.jpgfloisvos1.jpgfloisvos3.jpgterzis.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject