Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-09-2024

Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου: Προετοιμασία με διπλές προπονήσεις

Rate this item
(0 votes)
Με την παρουσία όλων των παικτών, συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΑΟ Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει της ιστορικής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της VolleyLeague.

Το προπονητικό επιτελείο έχει πλέον όλους τους παίκτες διαθέσιμους, καθώς στις προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” ενσωματώθηκαν οι νεοαποκτηθέντες, αλλά κι ο διεθνής Γιώργος Παπαλεξίου.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, με τον προπονητή του ΑΟ Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου Νίκο Νεόφυτο να εκφράζει την ικανοποίησή του από την εικόνα της ομάδας στις πρώτες προπονήσεις. «Ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας μας και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά και όλοι δείχνουν ζήλο και διάθεση, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα».

Την Δευτέρα 9/9 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος και σε αυτήν θα δώσουν το παρόν μέλη της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου, αλλά και παίκτες της ομάδας.

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΑΟ Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject