Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-09-2024

Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου: Αγιασμός και φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Rate this item
(0 votes)
Το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) τελέστηκε ο Αγιασμός του ΤΑΑ Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου

από τον Πατέρα Ιωσήφ Ταγαράκη για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στου συλλόγου. Στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» υποδέχθηκαν τον Πατέρα Ιωσήφ, ο ιδρυτής και μέγας υποστηρικτής του συλλόγου κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής κ. Αλέξης Αναγνωστόπουλος.

Παρόντες στην τέλεση του Αγιασμού ήταν όλοι οι αθλητές, τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της ομάδας, ενώ ο κ. Αγγελόπουλος καλωσόρισε άπαντες, ευχόμενος καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

Φιλικό με τον Παναθηναϊκό ΑΟ

Το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι του ΤΑΑ Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Α.Ο.. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διοίκηση, παίκτες και προπονητικό επιτελείο καλούν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν δίπλα στο αγωνιστικό τμήμα, που συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της ιστορικής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της VolleyLeague.

 

agiasmos_aofloisvos_4-1.jpgagiasmos_aofloisvos_6.jpgagiasmos_aofloisvos_1.jpgagiasmos_aofloisvos_2.jpgagiasmos_aofloisvos_5.jpgagiasmos_aofloisvos_3.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject