Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-09-2024

Παναθηναϊκός Α.Ο: «Ξεκινήσαμε το βόλεϊ γιατί το γουστάραμε σαν άθλημα» (vids)

Rate this item
(0 votes)
Yπό τις οδηγίες της δόξας του κυπριακού βόλεϊ Σάββα Λοϊζίδη αλλά και του βασικού προπονητή τους Δημήτρη Μαρκάκη

που όμως είχε και υποχρεώσεις με τη γυναικεία ομάδα στο τουρνουά των Αμαζόνων, τα ταλέντα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού έδωσαν δυναμική παρουσία στο 1ο καμπ παίδων που διοργάνωσε η ΕΣΑΠ στο ξενοδοχείο Σήμαντρον στον Ελαιώνα Αχαΐας.

Όπως έδειξαν και στην πράξη έχουν δυνατό σύνολο. «Σίγουρα βοηθάει πολύ αυτό το καμπ. Τα παιδιά είναι ταμένα σε αυτό που κάνουν. Τους αρέσει το βόλεϊ και αυτό το καμπ ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία να δέσουν μεταξύ τους και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους», είπε ο Σάββατας Λοϊζίδης.

«Ξεκινήσαμε το βόλεϊ γιατί το γουστάραμε σαν άθλημα. Δουλεύουμε πολύ. Παίζουμε όλοι όλες τις θέσεις. Είμαστε μία ωραία παρέα. Οι αγώνες εδώ ήταν εδώ πολύ δυνατοί. Μας βοήθησαν πολύ οι αγώνες εδώ. Δουλεύουμε στην υποδοχή. Είναι το βασικό συστατικό του βόλεϊ. Παίξαμε πολύ δυνατά ματς με τις ομάδες από τη Βουλγαρία. Δεν ήταν μόνο τα ματς, αλλά και όλο το περιβάλλον. Ηταν σαν... εξαήμερη στο σχολείο και περάσαμε όμορφα», είπαν οι αυριανοί πρωταθλητές και μεταξύ άλλων είπαν πως θέλουμε να μοιάσουν του Πρωτοψάλτη και του Γκαρά.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject