Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-10-2024

Νίκος Ζαλμάς: «Καλό ξεκίνημα, περιμένω το τουρνουά του Αιγίου»

Rate this item
(0 votes)
Μετά τα φιλικά προετοιμασίας, που πραγματοποίησε ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου στην Αθήνα με τον Πανιώνιο και τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου αλλά και ενόψει τουρνουά που θα γίνει στο ξενοδοχείο Σήμαντρον στο Αίγιο

ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Νίκος Ζαλμάς μίλησε στο Γραφείο Τύπου του Συλλόγου της Σύρου για το στάδιο προετοιμασίας που βρίσκεται η ομάδα και την πορεία της ομάδας μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος της Volley League 2024-2025.
«Τα δύο φιλικά στην Αθήνα πήγαν περίπου όπως τα φανταζόμουν, εκτός από την απουσία του Άκη Ασπιώτη, προέκυψε στο δεύτερο φιλικό ο τραυματισμός του Κώστα Καπετανίδη και αυτό μας άλλαξε λίγο τα σχέδια.

Αγωνιστικά είναι μια ομάδα, ακόμα ανέτοιμη που είχε μια διάθεση στο κομμάτι μπλοκ άμυνα, αντεπίθεση σύμφωνα με αυτά που έχουμε δουλέψει.

Είμαστε λίγο πιο πίσω σε θέματα φιλικών από τις δύο ομάδες που παίξαμε, όπου έχουν κάνει ήδη τρία, τέσσερα φιλικά.

Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε λίγο τα παιδιά εκτός του γηπέδου μας, σε αγωνιστικά κομμάτια, όπου σε αυτά που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα υπήρχε η ανάλογη απόδοση, σε κομμάτια που υπολείπονται το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό.

Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε στην πρώτη αγωνιστική, πιθανότατα όμως πάμε για την δεύτερη λόγω της αργής ενσωμάτωσης του Ασπιώτη λόγω της αποθεραπείας του, αλλά ο τραυματισμός του Καπετανίδη με μία εβδομάδα εκτός, μας πάει λίγο πίσω.

Ήταν πολύ βασικό για τα παιδιά αυτά τα δύο φιλικά εκτός Σύρου, ώστε να αρχίσουν να συμπεριφέρονται ως ομάδα και να μπαίνουν σιγά σιγά στην ρουτίνα μιας νησιωτικής ομάδας όπου θα έχουν πολλά ταξίδια και μέσα από αυτά να δούμε συμπεριφορές, νοοτροπίες, και εκτός νησιού.

Επίσης ήταν πολύ καλό ώστε να δούμε και διάφορα εσωτερικά οργανωτικά ζητήματα.

Είμαι σχετικά ευχαριστημένος από την πρώτη προσπάθεια που κάναμε, μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και το επόμενο τεστ που θα ήταν πολύ καθοριστικό αλλά ενδεχομένως οι απουσίες θα μας το δυσκολέψουν είναι στο τουρνουά του Αιγίου, κατά σειρά με τον ΟΦΗ, τον ΠΑΟΚ και τον Μίλωνα.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πολύ οργανωμένα τα δύο πρώτα φιλικά και ενδεχομένως στο τρίτο φιλικό να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά γιατί είναι για την δεδομένη στιγμή πολύ δύσκολο να βγάλουν τρεις αγώνες οι ίδιοιπαίκτες.
Αυτός είναι ο στόχος και από εκεί και πέρα να δουλέψουμε, χωρίς τραυματισμούς για το League Cup στις 19 Οκτωβρίου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject