Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-09-2024

Πήγασος Πολίχνης - Γιώργος Διονάς: Το Βαλκανικό Κύπελλο μας έκανε καλύτερους

Rate this item
(0 votes)
Μπορεί ο Πήγασος Πολίχνης να μην πήρε την πρώτη θέση στο Βαλκανικό Κύπελλο αλλά ο πρόεδρος του διοργανωτή Πήγασου Πολίχνης Γιώργος Διονάς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον θετικό απολογισμό όλες τις ημέρες των αγώνων.

Τόνισε πως παρόλο που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το τετραήμερο των αγώνων τους έκανε καλύτερους και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στο να βγει αυτό το οργανωτικό αποτέλεσμα.

«Ήταν μία δύσκολη, κουραστική αλλά ταυτόχρονα κάτι καινούργιο για εμάς. Πήραμε την ευθύνη να αναλάβουμε το Βαλκανικό κύπελλο γνωρίζοντας τις οργανωτικές δυσκολίες, καθώς δεν είχαμε την εμπειρία. Ήταν όμως πετυχημένη η διοργάνωση και μας το είπαν όλες οι ξένες αποστολές που φιλοξενήθηκαν στην Θεσσαλονίκη. Ο σύλλογος έκανε ένα βήμα μπροστά. Δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν είχαμε τη βοήθεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Παύλου Μελά. Ήταν ένα μεγάλο εγχείρημα και δεν θα γινόταν χωρίς τα δικά μας παιδιά που όλο αυτό το τετραήμερο έδωσαν ιδρώτα και ψυχή. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Αγωνιστικά δεν τελειώσαμε όπως θέλαμε, καθώς στόχος ήταν να πάμε στον τελικό. Αναγκαστήκαμε όμως μέσα σε έναν μήνα να κάνουμε πράγματα που κανονικά θέλουν δύο μήνες. Ήμασταν ανέτοιμοι, ενώ τα πρωταθλήματα των άλλων ομάδων ξεκινούν την άλλη εβδομάδα, εμάς σε ένα μήνα. Είδαμε όμως που βρισκόμαστε και έχουμε χρόνο μπροστά μας έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να σταθούμε στη Volley League, να είστε σίγουροι γι'αυτό».

Media

Βρίσκεστε εδώ: Κύπελλο Πήγασος Πολίχνης Πήγασος Πολίχνης - Γιώργος Διονάς: Το Βαλκανικό Κύπελλο μας έκανε καλύτερους
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject