Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-07-2024

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Το μήνυμα του Δημήτρη Τζιάβρα για τα 100χρονα γενέθλια του Ολυμπιακού

Rate this item
(0 votes)
Το μήνυμά του για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων του Ολυμπιακού, έστειλε ο Δημήτρης Τζιάβρας.


Ο διεθνής λίμπερο, με συμβόλαιο έως το 2026 με την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου, δήλωσε: «Είμαι σαν οικογένεια, να πετύχουμε ακόμα περισσότερα».

Αναλυτικά, ο λίμπερο των «ερυθρόλευκων» πρωταθλητών Ελλάδας ανέφερε, στις δηλώσεις του: «Είναι μεγάλη η χαρά, που και τη νέα σεζόν θα είμαι στην ομάδα. Ειδικά μετά από τόσες επιτυχίες που είχαμε, σε συνδυασμό με την παραμονή των περισσότερων αθλητών, ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσουμε ξανά, να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Είμαστε, πλέον, σαν οικογένεια. Είμαι έτοιμος για ακόμα μία χρονιά, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και να πανηγυρίσουμε και πάλι στο τέλος όλοι μαζί. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους, με υγεία πάνω από όλα».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Βρίσκεστε εδώ: Εθνικές Ομάδες Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Το μήνυμα του Δημήτρη Τζιάβρα για τα 100χρονα γενέθλια του Ολυμπιακού
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject