Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-09-2024

Ο.Φ.Η.: Οι παλίκαροι της Κρήτης συστήθηκαν στo καμπ της ΕΣΑΠ (vid)

Rate this item
(0 votes)
Το 1ο καμπ ομάδων Παίδων των συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της Volley League ΕΣΑΠ βρίσκεται στην τρίτη μέρα του και οι περισσότερες ομάδες όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΣΑΠ

αλλά εξέφρασαν την επιθυμία οι διοργανώσεις με ομάδων παίδων και εφήβων να γίνουν θεσμός για την τόνωση του ανδρικού βόλεϊ. Το καμπ έγινε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Σήμαντρον» στον Ελαιωνα Αχαιας. Οι... παλίκαροι συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και τον προπονητή τους Νίκο Αντωνιάδη «συστήθηκαν» στην κάμερα της ΕΣΑΠ. Απολαύστε μερικά από τα ταλέντα της Κρήτης που συστήθηκαν στην webcamera της Volley League.

«Συγχαρητήρια στην ΕΣΑΠ για τη διοργάνωση. Ηταν όλα πολύ ωραία. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, έπαιξαν ελεύθερα. Δοκίμασαν τις δυνάμεις τους. Μακάρι να καθιερωθεί», είπε ο προπονητής Νίκος Αντωνιάδης.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης είπε: «Από την πρώτη στιγμή που έπεσε η ιδέα ήμουν υπέρμαχος. Όταν λέμε πως υπάρχει πρόβλημα στο ανδρικό βόλεϊ θα πρέπει να κάνουμε πολλά. Αυτό το καμπ είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Από την πρώτη στιγμή οργανώσαμε την αποστολή και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους».

 

Στη φωτογραφία οι αθλητές του ΟΦΗ, με τον προπονητή τους Νίκο Αντωνιάδη, τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο.

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η.: Οι παλίκαροι της Κρήτης συστήθηκαν στo καμπ της ΕΣΑΠ (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject